Σπουδαίο άλμα απ΄τον Ζαμπέλη στο μήκος και νέα ρεκόρ απ΄τους αθλητές του Γυμναστικού

1.ΓΣ8

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ 5,90μ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ – ΝΕΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ
Την Παρασκευή 19/02/2016, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες σε Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο κλειστό προπονητήριο του Σταδίου «Ζωσιμάδες» στα Γιάννενα που διοργάνωσε ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με τη συνεργασία των τοπικών συλλόγων.
Στην ημερίδα έλαβαν μέρος πάνω από 130 αθλητές / αθλήτριες από τα σωματεία ΑΓΣ Ιωαννίνων, Κερκυραϊκός Γ.Σ, ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων, Γ.Σ Λευκάδας, Α.Ο Σπάρτακος, Α.Ο Κέρκυρας, Γ.Ε Θηναλίων, ΣΚΑ Ιωαννίνων και σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις.
Ξεχώρισαν το Πανελλήνιο ρεκόρ του Παναγιώτη Μαντζουρόγιαννη, του Κερκυραϊκού Γ.Σ, στο άλμα σε μήκος με επίδοση 7.20μ στην κατηγορία Παίδων, η επίδοση της Κων/νας Ρωμαίου, του Κερκυραϊκού Γ.Σ, στο άλμα σε μήκος με 6,01μ στην κατηγορία Κορασίδων καθώς και η επίδοση της Παναγιώτας Δόση, του Α.Ο Κέρκυρας, στο άλμα σε Ύψος με 1,73μ στην κατηγορία ΠΚ/Α’.
Οι αθλητές του Γυμναστικού τα πήγαν περίφημα, αφού βελτίωσαν ή σταθεροποίησαν τις επιδόσεις τους και κατέλαβαν θέσεις στο βάθρο. Αναλυτικότερα:
– Ο Κων/νος Ζαμπέλης κατέλαβε την 1η θέση στο άλμα σε μήκος στην κατηγορία Παμπαίδων καθώς προσγειώθηκε στα 5,90μ στο τρίτο του άλμα, επίδοση που είναι στις τρεις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Τα άλλα του άλματα ήταν επίσης μεγάλα (5,67μ, 5,80μ, 5,81μ)
– Ο Κωνσταντίνος συμμετείχε και στο άλμα εις ύψος όπου κατέλαβε επίσης την 1η θέση, σημειώνοντας κι εδώ ατομικό ρεκόρ, αφού πέρασε ύψος 1,55μ και μάλιστα με ψαλίδι!
– Η επταθλήτρια Θάλεια Ζακυνθινού συμμετείχε στο άλμα εις ύψος Κορασίδων όπου κατέλαβε τη 2η θέση, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 1,45μ (βελτίωση κατά 6 cm).
– Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη, επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση και σταθερή στα μεγάλα άλματα κατέλαβε τη 2η θέση στο άλμα εις ύψος, περνώντας το 1,60μ.
– Ο Δημήτρης Χαλικιάς έλαβε επίσης μέρος στο άλμα εις ύψος και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αφού σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 1,50μ και κατέλαβε την 3η θέση.
– Η Ζωή Ζακυνθινού, η οποία προπονείται και αγωνίζεται σε δρόμους ταχύτητας, απλά συμμετείχε στο μήκος και με μέτρια εμφάνιση πέτυχε επίδοση 3,82μ.

2ΓΣ10

Με την ημερίδα αυτή έκλεισαν οι υποχρεώσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας για τη χειμερινή περίοδο και τον κλειστό στίβο και συνεχίζεται η προπόνηση σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει με βασικό στόχο τους Διασυλλογικούς και το Σχολικό του Απριλίου και τα Πανελλήνια του καλοκαιριού. Με τέτοιες εμφανίσεις, μεσούσης της περιόδου, το προπονητικό τιμ του συλλόγου έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *