Αύξηση δρομολογίων της Aegean απ΄το Ακτιο και προσφορές

αιγιαν

Θεαματική αύξηση δρομολογίων από την Aegean για το 2016
και προσφορά εισιτηρίων για κρατήσεις μέχρι 21 Φεβρουαρίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για μια σημαντική απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Aegean αναφορικά με το αεροδρόμιο του Ακτίου. Πιο συγκεκριμένα, επέκταση περιόδου αλλά και σημαντική αύξηση δρομολογίων παρουσιάζει το πρόγραμμα της Aegean για τη καλοκαιρινή σαιζόν 2016. Η περίοδος κατά την οποία θα συνδέεται το Άκτιο με την Αθήνα ξεκινάει φέτος από τις 2 Μαΐου μέχρι και την 29η Οκτωβρίου (αντί για την περίοδο Ιουνίου –Σεπτεμβρίου το 2015).
Πολύ σημαντική κρίνεται και η αύξηση των δρομολογίων που περιλαμβάνει:
• 2 εβδομαδιαίες πτήσεις το Μάιο (Παρασκευή και Κυριακή) και τον Οκτώβριο (Πέμπτη και Σάββατο)
• 3 εβδομαδιαίες πτήσεις το Ιούνιο (Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή)
• 6 εβδομαδιαίες πτήσεις (καθημερινά εκτός Τρίτης), που κλιμακώνονται από αρχές Ιουλίου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

Συνολικά, πρόκειται για μια σχεδόν διπλάσια αύξηση δρομολογίων, συγκριτικά με το 2015, η οποία εκτιμάται ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική κίνηση ημεδαπών και αλλοδαπών.
Στον αέρα βρίσκεται επίσης και η καλοκαιρινή προσφορά εσωτερικών δρομολογίων της εταιρείας, που λήγει στις 21 Φεβρουαρίου και αφορά κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι 30 Ιουνίου. Προτρέπουμε κάθε ενδιαφερόμενο να αξιοποιήσει τις χαμηλές τιμές που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.aegeanair.com.
Η εξέλιξη αυτή υπογραμμίζει ξανά την επιτυχία που επιτεύχθηκε το 2015 από το Επιμελητήριο Λευκάδας και την αεροπορική εταιρεία Aegean, που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι επιβάλλεται η αεροπορική σύνδεση να στηριχθεί από όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που εμπλέκονται με το τουριστικό προϊόν του Νομού μας, αλλά και από τα μέλη του φορέα που ασχολούνται με το τουρισμό, με την τοποθέτηση σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας τους της εν λόγω αεροπορικής σύνδεσης μέσω της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.