Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας σε ημερίδα κλειστού στίβου στην Πάτρα

1αρχΓΣ8

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Το Σάββατο 06/02/2016, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έλαβε μέρος σε ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡ. ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ στο κλειστό προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα. Στους αγώνες συμμετείχαν 8 αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και την προετοιμασία για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

Οι επιδόσεις που πέτυχαν και οι θέσεις που κατέλαβαν ήταν οι εξής:
– Γεωργιάννα Ιωακειμίδη: 1η στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1,55μ και 1η στα 60μ με εμπόδια με επίδοση 9’’ 88 sec που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ.
– Θάλεια Ζακυνθινού: 1η στα 60μ με εμπόδια με επίδοση 9’’ 67 sec και 2η στο άλμα εις μήκος με 5,01μ (και τα δύο νέα ατομικά ρεκόρ).
– Κων/νος Ζαμπέλης: 3ος στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5,50μ , σταθερός σε καλά άλματα, με μικροενοχλήσεις στη μέση.
– Ζωή Ζακυνθινού: 8η στα 60μ με επίδοση 9’’ 03 sec.
– Χρήστος Αποστόλου: 8ος στα 60μ με επίδοση 8’’ 01 sec.
Επίσης σημείωσαν καλούς χρόνους και βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα 60μ οι Δημήτρης Χαλικιάς με 8’’ 23 sec, ο Χαράλαμπος Κεμαλίδης με 8’’ 24 sec και ο Κων/νος Ζαμπέλης με 8’’ 31 sec. Τέλος ο Βενιαμίν της αποστολής Αναστάσης Μαργέλης συμμετείχε για πρώτη φορά στο άλμα εις ύψος που δεν κατάφερε να περάσει το 1,30μ, όμως απέκτησε μια εμπειρία αγώνων που θα είναι πολύτιμη για τις επόμενες συμμετοχές του.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε ότι η Θάλεια Ζακυνθινού θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών/Γυναικών στο αγώνισμα του πεντάθλου, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Βέβαια με δεδομένο ότι είναι κορασίδα και θα κληθεί να συναγωνιστεί με νεάνιδες και γυναίκες, ο στόχος είναι πλέον η ατομική βελτίωση των επιδόσεών της και η εμπειρίες που θα αποκτήσει μέσω της συμμετοχής της σε μεγάλους αγώνες και όχι η θέση που τελικά θα καταλάβει.

Εκ του Γ.Σ. Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *