Άδοξο το τέλος του αγώνα της Δόξας στον Δούκα, παρά την επική ανατροπή!

ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΣΚ..

Άδοξο ήταν το τέλος του αγώνα της ομάδας μπάσκετ της Δόξας Λευκάδας στην έδρα του Δούκα, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού παρά την μεγάλη ανατροπή που πέτυχε η ομάδα μας, το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να ηττάται με διαφορά ενός μόλις πόντου (88-87).

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα η ομάδα της Δόξας βρέθηκε να ηττάται στο τέλος του α’ δεκαλέπτου με δεκαέξι πόντους διαφορά (33-17). Στην διάρκεια του β΄δεκαλέπτου ανέκαμψε και στο ημίχρονο είχε μειώσει τη διαφορά ακριβώς στους μισούς πόντους (8) και το σκορ έγινε 49-41.

Με σκαμπανεβάσματα συνέχισε και στο γ΄δεκάλεπτο, και παρότι μείωνε κατά διαστήματα τη διαφορά, το τέλος του γ δεκαλέπτου την βρήκε στους 10 βθμούς πίσω απ΄την αντίπαλη ομάδα (68-58).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά από μια επική προσπάθεια πέτυχε την ανατροπή, περνώντας μπροστά για πρώτη φορά στο σκορ 70-71 στα 6΄λεπτά και 30΄΄δεύετρα πριν απ΄ το τέλος!

Απ΄το σημείο αυτό και μέχρι το σφύριγμα της λήξης, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά που καθήλωνε όποιον το παρακολουθούσε! Ακολούθησαν εφτά εναλλάξ ανατροπές στο προβάδισμα ενώ ενδιάμεσα υπήρξαν και τρεις ισοπαλίες (με 74-74, 82-82 και 85-85), πριν ο φωτεινός πίνακας γράψει το τελικό 88-87!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτή ήταν η τρίτη φορά που αγώνας πρωταθλήματος της Δόξας Λευκάδας φέτος, έληξε με ένα πόντο διαφορά. Οι δυο προηγούμενοι μάλιστα ήταν νικηφόροι για την ομάδα μας, η τρίτη όμως η σημερινή ήταν φαρμακερή, αλλά και γουρλίδικη για την αντίπαλη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα!

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε την εναλλαγή του σκορ και σε ποιον ακριβώς χρόνο αυτή έγινε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *