Επίσκεψη Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Άρτα την Δευτέρα 18 Γενάρη 2016

Λαφαζάνης

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια περιοδείας στην Ήπειρο, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας.

Στις 11:30 το πρωί θα συναντηθεί στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ( πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας) με την διοίκηση του Συνεταιρισμού και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με αγρότες και φορείς της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

Στις 1:30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας στην Άρτα ( Σκουφά 30, εντός στοάς).

Στις 7:00 το απόγευμα θα συναντηθεί με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας (2ος όροφος) με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην σημερινή, ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, η μόνη πραγματική διέξοδος είναι η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, μιας πολιτικής σύγκρουσης με τα μνημόνια και τοννεοφιλελευθερισμό, μιας πολιτικής που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας, του λαού και του τόπου.

Άρτα, 14 Γενάρη 2016
Το γραφείο τύπου της Λαϊκής Ενότητας Άρτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.