Νίκη με έναν πόντο 74-75 εκτός έδρας (με το Παγκράτι) η Δόξα Λευκάδας

αρχικη

Ξανά νίκη με έναν πόντο πέτυχε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας η ομάδα μπάσκετ της Δόξας, νικώντας στο κλειστό του Μετς την αξιόμαχη ομάδα του Παγκρατίου! Ο αγώνας που ήταν για πολύ γερά νεύρα και απαγορευτικός για …καρδιακούς αποδείχτηκε κυριολεκτικά ντέρμυ κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Δόξα πήρε άνετα ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα οκτώ πόντων (4-12) και προς στιγμήν φάνηκε πως θα περνούσε ένα εύκολο απόγευμα. Σιγά σιγά όμως το Παγκράτι αντέδρασε και το α΄ δεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ 18-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η πρωτοπορεία της Δόξας με βραχεία όμως κεφαλή και τον φωτεινό πίνακα να γράφει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προβάδισμα ενός καλαθιού για την ομάδα της Λευκάδας. 42-44.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα άλλαξε και το Παγκράτι με εντυπωσιακή ευστοχία σε τρίποντα και δίποντα και ένα σερί 10-2 πήρε κεφάλι στο σκορ μέχρι και 6 πόντους και το σκορ στο τέλος του γ΄ δεκαλέπτου 64-62. Κατά το τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς με μικρό προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο τέλος νικήτρια ήταν η ομάδα της Δόξας με τελικό σκορ 74-75.

Όπως προείπαμε τα δεκάλεπτα ήταν: α΄18-22, β΄ 42-44, γ΄ 64-62 και δ΄74-75.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *