Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Easy Jet για Άκτιο

ακτιο

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Έναρξη πτήσεων Easy Jet

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι, όπως είχε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο τύπου, εγκαινιάστηκαν χθες Κυριακή 17/5/2015 οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet από το Γκάτγουικ στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

ακτιο 2
Οι επισκέπτες έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από τους επικεφαλής των δημοσίων και ιδιωτικών φορέων του τουρισμού των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας και Πρέβεζας, γεγονός που είναι χαρακτηριστικό της μεγάλης σημασίας που δίνεται τόσο στην εν λόγω εταιρεία όσο και στη συνεργασία με αυτή για την τουριστική ανάπτυξη των όμορων του αεροδρομίου του Ακτίου περιοχών. Επισημαίνεται ότι από το Νομό Λευκάδας παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Θ. Περδικάρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σ. Σκιαδαρέσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, κ. Δ. Γαζής.
Εκτός από τους επικεφαλής των φορέων, στο χώρο του αεροδρομίου πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα, ενώ στους επισκέπτες διανεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα.

ακτιο 3
Το Επιμελητήριο Λευκάδας, το οποίο συνέβαλε καταλυτικά στην προσπάθεια της επίτευξης της αεροπορικής σύνδεσης από κοινού με το Επιμελητήριο Πρέβεζας και την Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας, υπενθυμίζει ότι οι πτήσεις θα εξακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου (δυο πτήσεις εβδομαδιαίως) και θα ολοκληρωθούν στις 21/10/2015.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *