Εξελέγη τελικά συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης στην ΠΙΝ

2

Μετά την αποτυχία του Περιφερειακού Συμβουλίου να εκλέξει συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του (το Σάββατο 21-2-2015) στην Λευκάδα κι εκεί που νομίσαμε πως για μια ακόμη θητεία θα παραμείνουμε χωρίς,  τελικά τα κατάφερε (με τηλεδιάσκεψη) λίγο πριν την λήξη της εξάμηνης σχετικής προθεσμίας. Φαίνεται πως μακρόθεν λειτουργούν πιο απελευθερωμένοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αν βέβαια δεν ακολουθήσουν οι συνήθεις καταγγελίες του κ. Καλούδη για παρανομίες και τα συναφή…

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που επιβεβαιώνει την εκλογή:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                               

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                   Κέρκυρα, 26-2-2015

Τηλ.: 26610-39606

Email:grafeio_typou@pin.gov.gr        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Εξελέγη ο συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης

 Στην εκλογή του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κατέληξε το Περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τηλεδιάσκεψη. Για τη θέση του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης εκλέχτηκε η δικηγόρος κα Θεοδώρα Μεταλληνού συγκεντρώνοντας 27 ψήφους.

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος κατά την τοποθέτηση του, απαντώντας σε πρόσφατες σχετικές ανακοινώσεις τόσο της ΛΑΣΥ, όσο και της Επτανησιακής Αναγγένησης, υπογράμμισε ότι έχουν παρθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την διασφάλιση της νομιμότητας της ψηφοφορίας. Επίσης ο περιφερειάρχης επεσήμανε  ότι παρά τις προσπάθειες μέρους της αντιπολίτευσης και άλλων εξωγενών παραγόντων στην προηγούμενη συνεδρίαση στη Λευκάδα να μην ψηφιστεί το θέμα,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι ξεπέρασαν ως όφειλαν τις κακόβουλες αντιδράσεις και εξέλεξαν για πρώτη φορά από την λειτουργία της αιρετής περιφέρειας, συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης.

Τέλος ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στην κα Μεταλληνού καλή επιτυχία στο έργο της για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *