Ο παπά Νίκος για τους …γελαδάρηδες-λοιμοξιωλόγους: Όρσε…

Ο παπά Νίκος για τους …γελαδάρηδες λοιμοξιωλόγους: Όρσε…

<Φωτο: you tube>

***

Ενας παπάς αποστομώνει τους αρνητές -Ο κάθε γελαδάρης έγινε λοιμωξιολόγος, όρσε -Παπάδες πήραν κόσμο στο λαιμό τους.

Ενας ιερέας από την Κοζάνη, σε μια σπαρταριστή συνέντευξη, δίνει την καλύτερη απάντηση στους συνωμοσιολόγους-αρνητές του εμβολίου.

Ο Παπά Νικόλας Αλεξίου από την Εράτυρα Κοζάνης μιλώντας στο top channel ξέσπασε κατά όσων ιερέων και πνευματικών πήραν κόσμο στο λαιμό τους με τις θεωρίες κατά των εμβολίων. ««Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει χαρακτηριστικά.

 

Περιγράφοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ο παπα-Νικόλας μετέφερε διάλογο με μια πιστή:

«Το έκανες το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;»
«Τι λες; Αυτό θα κάνω να βάλω τον Σατανά μέσα μου;» απάντησε εκείνη.
«Ποιος στα λέει αυτά;»
«Μου τα λέει ο πνευματικός μου»
«Μωρέ τι ξέρει ο πνευματικός σου; Μαζί πηγαίναμε στο σχολείο, αυτός δεν ήξερε τι πάει να πει υπηρετώ. Έβλεπε στην ταμπέλα τη λέξη υπηρετώ και ρωτούσε εμένα τι σημαίνει»
«Α, είναι γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ!»
«Να γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ, να η γυναίκα στο νοσοκομείο, έκατσε 20 μέρες διασωληνωμένη και τώρα την κρατάνε τα παιδιά της» συνέχισε ο παπα-Νικόλας. Λίγες μέρες μετά τον ξαναβρήκε η πιστή, μετανοημένη πλέον

«Δεν μου τσάκαγες το κεφάλι;» είπε στον ιερέα. «Αμ, τώρα θα στο τσακίσω;» της απάντησε. «Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε τον απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας. «Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί»

Πηγή: www.iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *