Στο αρχείο οι καταγγελίες του Χαϊκάλη

Χαϊκάλης

Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί δωροδοκίας του από τον επιχειρηματία Γιώργο Αποστολόπουλο. Σύμφωνα με την πορισματική έκθεση του εισαγγελέα εφετών, δεν συντρέχει λόγος ποινικής δίωξη σε βάρος του Αποστολόπουλου.

Το επτασέλιδο πόρισμα του εισαγγελέα, κ Παναγιωτόπουλου αναφέρει ότι δεν συντρέχει λόγος ποινικής διώξεως, καθώς δεν προκύπτουν ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος για την πράξη της δωροδοκίας βουλευτή. ”

Ο εισαγγελέας αποδομεί όλους τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη και αφήνει υπόνοιες και ερωτηματικά για τον βουλευτή ότι έσπευσε να κάνει την καταγγελία για να μην βγουν στοιχεία που είχε καταγράψει ο ίδιος ο Αποστολόπουλος.

Ανοικτό είναι το θέμα σχετικά με το παράνομο αποδεικτικό υλικό που προσκόμισε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε για τη βασιμότητα των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, καθώς «το προσελθόν (Αποστολόπουλος) στη συνάντηση πρόσωπο είχε επίσης παγιδέψει το χώρο με τοποθέτηση συσκευής καταγραφής ήχου κάτω από τραπέζι της συνάντησης (το οποίο ανακάλυψαν οι Καμμένος και Χαϊκάλης), με κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι της οροφής αλλά και με τοποθέτηση ενός ζευγαριού σε σωστά επιλεγμένη θέση ώστε να έχει πλήρη οπτική επαφή με τα συνομιλούντα πρόσωπα».

Πηγή: Koutipandoras.gr

Και το δικό μας σχόλιο:

Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Ο παγιδεύσας του παγιδεύσαντος δηλαδή…

Πάντως πριν αλέκτωρ φωνήσει, η απόφαση του Εισαγγελέα δικαιώνει το χθεσινό μας “Άρθρο της ημέρας” με τον τίτλο “Αναμενόμενα”, αφού  φαίνεται να ισχύουν μέχρι κεραίας εκείνα που αναφέρουμε εκεί. Όμως καλά παθαίνουμε αφού πάμε και ψηφίζουμε για βουλευτή τον κάθε “επώνυμο”, από αγράμματο ποδοσφαιριστή μέχρι ηθοποιό της πλάκας ή τηλεοπτικό “αστυνόμο Σαΐνη” και τους στέλνουμε στη Βουλή να νομοθετήσουν για μας… Μετρείστε πόσους τέτοιους είχαμε και έχουμε ακόμη και σήμερα στη Βουλή, αλλά και πόσους απ΄αυτούς έχουμε βγάλει δημάρχους και τότε μάλλον θα καταλάβετε γιατί χρεωκοπήσαμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *