Ξανά γίναμε ρεζίλι με τα ημερόπλοια και το Πόρτο Κατσίκι

Ξανά γίναμε ρεζίλι με τα ημερόπλοια και το Πόρτο Κατσίκι

Ακόμα μια φορά γίναμε σήμερα ρεζίλι, μετά το ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr” με το ημερόπλοιο στο Πόρτο Κατσίκι στο οποίο οι επιβάτες κρέμονταν σαν σταφύλια καταργώντας κάθε μέτρο και κάθε νόμο για προστασία από την πανδημία του κορονοϊού! Και είναι ν΄ απορεί κανείς στ΄ αλήθεια, πως γίνεται και η πιο διάσημη παραλία του νησιού -και κατά πολλούς της πατρίδας μας- αντί να είναι η διαφημιστική κορωνίδα του τόπου μας να απασχολεί συχνά-πυκνά την πανελλήνια δημοσιότητα συνδεδεμένη με παράνομες, απαράδεκτες και δυσφημιστικές συμπεριφορές.

Δείτε το σχετικό σημερινό ρεπορτάζ του “Νewsbomb.gr” (απ΄ το οποίο είναι και η πάνω φωτογραφία) και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

***

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr – Κορονοϊός: Απίστευτος συνωστισμός σε καραβάκι στο Πόρτο Κατσίκι

Κορονοϊός: Τι και αν οι λοιμωξιολόγοι και οι Αρχές της χώρας κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στην Ελλάδα, κάποιοι φαίνεται ότι αψηφούν τις προειδοποιήσεις και συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες σε πλοιάρια με τουρίστες παρά τις αυστηρές οδηγίες των αρχών για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsbomb.gr, ένα από τα καραβάκια που εκτελούν ημερήσιες εκδρομές σε παραλίες της Λευκάδας, είναι ασφυκτικά γεμάτο, με τους επιβαίνοντες να κρέμονται κυριολεκτικά από όπου βρουν.

Το εν λόγω στιγμιότυπο καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης (04/08) στην παραλία Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα.

Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν φορά μάσκα, ενώ οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας έχουν πάει… περίπατο, την ώρα που τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι αυξημένα.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά βρίσκονται ο ένας πάνω στον άλλο, στοιβαγμένοι στην πρύμνη του καραβιού για… βουτιές.

Μόλις χθες, άλλωστε, ανακοινώθηκαν 77 νέα κρούσματα, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα αστικά κέντρα.

Ερώτημα παραμένει, ωστόσο, αν γίνεται έλεγχος από το Λιμενικό στα συγκεκριμένα καραβάκια πριν από τον απόπλου.

[Πηγή:newsbomb.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *