Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα Χαρδαλιά

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κρατήθηκε από την κυβέρνηση, ως το βαρύ χαρτί για τα δύσκολα του κορονοϊού

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

H επανεμφάνιση του καθηγητή έρχεται ύστερα από δυόμιση μήνες, καθώς την τελευταία του εμφάνιση είχε κάνει στις 26 Μαιού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κρατήθηκε από την κυβέρνηση, ως το βαρύ χαρτί για τα δύσκολα, που όπως φαίνεται ήρθαν, μετά τα συνεχόμενα αυξημένα κρούσματα. Σήµερα ο καθηγητής µοιάζει να είναι απαραίτητος περισσότερο από κάθε άλλη στιγµή, ειδικά µετά τη χαλάρωση των πολιτών που οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη αυστηρότερων µέτρων προστασίας. Αλλωστε οι επιστήµονες εκφράζουν φόβους ότι µπορεί να βρεθούµε µπροστά σε µια νέα µεγάλη διασπορά στην κοινότητα, εάν δεν προσέξουµε τις επόµενες ηµέρες. Και το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα έχει συνδυαστεί µε την ήρεµη δύναµη των συµβουλών και της ορθής διαχείρισης των περιστατικών.

∆εν είναι εξάλλου τυχαίο ότι σήµερα πολλοί αναζητούν τον Σωτήρη Τσιόδρα να αποφανθεί εάν κινδυνεύουµε από νέο οριζόντιο lockdown ή από µεγάλη διασπορά του ιού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο γνωστός καθηγητής είναι απογοητευµένος εδώ και καιρό από την αντιµετώπιση που είχε από µερίδα της κοινωνίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύµατος της επιδηµίας στη χώρα µας.

Πηγή:ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *