Εντυπωσίασε με τις πρωτοτυπίες του ο νέος πρόεδρος της Φιλαρμονικής!

1 αρχικη

Εντυπωσίασε χθες το βράδυ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής ο νέος πρόεδρός της Βασίλης Προδρομίτης, έχοντας την πρωτότυπη ομολογομένως έμπνευση να προσκαλέσει έναν-έναν τους παρευρισκόμενους επισήμους για να κόψει ο καθένας το κομμάτι του!

Αυτοί αρχικά φάνηκαν κάπως αμήχανοι, όμως γρήγορα ξεπέρασαν την έκπληξη κι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο προεδρικό κάλεσμα. Αν δε αναρωτιέστε ποιος αποδείχτηκε ο πιο αδέξιος στον χειρισμό του …μαχαιριού, χωρίς αμφιβολία αυτός ήταν ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σ. Αρβανίτης. Όλοι οι υπόλοιποι αποδείχτηκαν αρκούντως …δεξιοί (και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εννοούμε επιδέξιοι).

DSC_0713

Την αρχή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης ο οποίος είχε μεγάλη άνεση με το δεξί, (όπως μαρτυράει και το αριστερό χέρι στην τσέπη)

DSC_0716

Κι ο δήμαρχος όμως, έδειξε πως έχει πολύ επιδέξιο δεξί χέρι…

DSC_0720

Εμφανώς αδέξιος ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, δείχνει πως τα βρήκε δύσκολα με το δεξί, παλεύοντας μάλιστα στην …δεξιά γωνιά της πίτας!

Η αλήθεια όμως είναι πως συζητήθηκε αρκετά (στα πηγαδάκια) η προεδρική αυτή έμπνευση: Κάποιοι απ΄τους παρισταμένους την θεώρησαν καλή, μερικοί όμως την εξέλαβαν σαν υπερβολικό …”σεβασμό” προς την εξουσία. Ο ίδιος ο πρόεδρος θεώρησε πως απλά εφάρμοσε το …πρωτόκολλο, το οποίο βέβαια καθορίζει(;) την σειρά για τα κομμάτια κι όχι την σειρά των …κόφτηδων. Αν είναι έτσι πάντως, παρατηρήθηκε ένα μικρό φάουλ: Γιατί τότε σύμφωνα με το πρωτόκολλο, των συγκεκριμένων επισήμων προηγούνταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ο οποίος όμως δεν κλήθηκε να κόψει το κομμάτι του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *