Το φωτορομάντσο της ημέρας: Η πινακίδα τους πείραζε;

1

Φωτο (1)

Όπως ίσως θυμούνται οι περισσότεροι -και φαίνεται και στην πάνω φωτογραφία (1)- που είναι τραβηγμένη πριν από έναν χρόνο, το Μάη του 2014, στον παρακείμενο χώρο απέναντι απ΄το “ΚΑΡΜΑ” στην είσοδο του πεζόδρομου της αγοράς (απ΄την παραλία, που τότε δέχονταν τραπεζοκαθίσματα και σήμερα έγινε ελεύθερος χώρος), υπήρχε εγκατεστημένος ένας καλαίσθητος και πολύ χρήσιμος χάρτης της πόλης (φαίνεται καθαρά μπροστά απ΄τα σταθευμένα αυτοκίνητα), στον οποίο κατέφευγαν για σχετικές πληροφορίες επισκέπτες και τουρίστες, όπως βεβαιώνουν και ταξιτζήδες που συχνά βρίσκονταν σε αναμονή στην πιάτσα τους απέναντι.

2

Φωτο (2)

Την πρωταπριλιά του 2015 που τραβήχτηκε η μεσαία φωτογραφία κι ενώ μετά την απομάκρυση των τραπεζοκαθισμάτων και του σκεπαστού ήταν σε εξέλιξη τα έργα”ανάπλασης” του χώρου, ο χάρτης συνέχιζε να βρίσκεται  στη θέση του, όπως καθαρά φαίνεται (έστω κι απ΄ την πίσω πλευρά) στην φωτο (2).

3

Φωτο (3)

Σήμερα όμως και μετά την ολοκλήρωση της “ανάπλασης” του χώρου, φαίνεται πως ο χάρτης ενοχλούσε την αισθητική των δημαρχιακών κι όπως δείχνει η κάτω φωτογραφία (3) -που τραβήχτηκε στις 14 Μάη 2015- εξοβελίστηκε!

Είναι ν΄ απορεί κανείς με τη λογική αυτών των ανθρώπων. Μια πινακίδα απ΄τις σημαντικότερες σαν βοήθημα των επισκεπτών είχαμε όλη κι όλη κι αυτοί έσπευσαν να τη βγάλουν!

Εκτός κι αν ο εξοβελισμός έγινε επί τούτου για να μην κακομαθαίνουν οι τουρίστες, δεδομένου πως οι πινακίδες κατεύθυνσης στο νησί μας είτε λείπουν εντελώς, είτε οι ελάχιστες που υπάρχουν έχουν το κακό χάλι τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *