Το σχόλιο της ημέρας: Εύρηκα, εύρηκα!

Το σχόλιο της ημέρας: Εύρηκα, εύρηκα!

         Ο αιρετός δείχνει τον δρόμο…

Παιδεύτηκα λίγο αλλά τελικά βρήκα για πιο λόγο κομπάζει κι είναι χαρούμενος και αισιόδοξος  στην μετεκλογική ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος, πρόσφατα υποψήφιος βουλευτής και νυν αντιδήμαρχος: Σαν το “βαρύ χαρτί” του ψηφοδελτίου που ήταν, θεωρεί επιτυχία του ότι ενώ πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπονταν της Ν.Δ. κατά 8,35 μονάδες  (39,85% η Ν.Δ. έναντι 31,53% ο ΣΥΡΙΖΑ), αυτός στην Λευκάδα κατάφερε να διπλασιάσει την διαφορά στις 16,18 μονάδες (44,37% η Ν.Δ. έναντι 28,19% ο ΣΥΡΙΖΑ!).

Το σχόλιο της ημέρας: Εύρηκα, εύρηκα!

Ο Θεός είναι μεγάλος,

που σημαίνει πως ο καθένας μας μπορεί να γίνει βουλευτής…

***

Υπάρχει λοιπόν περίπτωση μετά από τέτοια επίδοση να μην είναι ξανά υποψήφιος ο αιρετός;

(κάτι που μάλλον ήταν και το πραγματικό ζητούμενο για φέτος…)

2 σχόλια

  1. Σπυριδώνης

    Ανεξάρτητα από τα εκλογικά αποτελέσματα όλες οι αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο παίρνονταν από μια μικρή παρέα. Το ίδιο συμβαίνει και γενικότερα, μια μικρή παρέα στην πλατεία Κουμουνδούρου έχει το τιμόνι των αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Αν η μικρή παρέα της Λευκάδας συνεχίσει να έχει αριστες σχέσεις με την μικρή παρέα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πρώην δήμαρχος να είναι ο επόμενος βουλευτής. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στη ΝΔ. Όλα βαίνουν καλώς.

  2. Το θέμα είναι πως ο Αλέξης είναι γάτα, εντόπισε το πρόβλημα του κόμματος και δήλωσε με σαφήνεια πως θα το ανοίξει στην κοινωνία, οπότε αντίο όνειρα τρελά! Που σημαίνει πως τέλος οι Νομαρχιακές των συζύγων, των πρωτοξάδερφων και των κολλητών! Και μεταξύ μας το πράγμα πάει μόνο του στο να απορροφήσει ο Αλέξης το μισό παλιό ΠΑΣΟΚ, (το άλλο μισό θα το απορροφήσει ο Κυριάκος) και η Φώφη θα μείνει κολλημένη στην καρέκλα της, κρατώντας την σφραγίδα σφιχτά στην αγκαλιά της και χωρίς ψηφοφόρους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *