Περιοδείες & ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης 18-19-20/4

Περιοδείες & ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης 18 19 20/4

Στη Λευκάδα βρέθηκε εκ νέου η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της σε Κεφαλονιά – Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απρίλη η Αλεξάνδρα Μπαλού και ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βαγγέλης Βερροιώτης μίλησαν σε σύσκεψη που έγινε στο κοινοτικό κατάστημα Νικιάνας, όπου ολοκληρώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου στην τοπική κοινότητα Αλεξάνδρου και αναδείχτηκε η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στο Δήμο, την Περιφέρεια και την Ευρωβουλή.

Το πρωί της Παρασκευής 19 Απρίλη επισκέφτηκαν, συνοδευόμενοι και από τον πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Βεργίνη, το κτίριο του νέου νοσοκομείου Λευκάδας και στη συνέχεια περιόδευσαν στο Νυδρί όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής, πολλοί από τους οποίους προετοίμαζαν τα καταστήματά τους ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μετέβησαν στο Μεγανήσι όπου μετά την περιοδεία σε ΒαθύΣπαρτοχώρι και Κατωμέρι, στην οποία συμμετείχε και ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Λευτέρης Κουτσαύτης, μίλησαν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Βαθύ.

Το Σάββατο 20 Απρίλη το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση σε καφενείο στους Τσουκαλάδες με ομιλητές την Αλεξάνδρα Μπαλού και το Βαγγέλη Βερροιώτη. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Περιοδείες & ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης 18 19 20/4

Περιοδείες & ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης 18 19 20/4

Περιοδείες & ομιλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης 18 19 20/4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.