Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2019

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 και αποτελεί σήμερα ένα ευρωπαϊκό γεγονός, που διεξάγεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο!!
Με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από την έναρξη της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Αθήνα το 1999, έπειτα από τη περασμένη διοργάνωση της ΕΓΜ των 55 πόλεων, των 560 συναυλιών και 460 εκδηλώσεων και βεβαίως των χιλιάδων αναφορών & δημοσιευμάτων και των 900.000 επαφών στα κοινωνικά δίκτυα, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο φετινός στόχος θα είναι περισσότερο από ποτέ η εξωστρέφεια!

Χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες. Μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πραγματοποιείται και στην Λευκάδα. Όλοι οι μουσικοί είναι ευπρόσδεκτοι να δηλώσουν συμμετοχή και όλο το κοινό είναι καλεσμένο για να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στην κεντρική αγορά και στα στενά της πόλης μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, με χαρά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και σας παροτρύνουμε να το κάνουμε από τις μελωδικότερες καλοκαιρινές στιγμές του νησιού.
Ευχαριστώ!

Με εκτίμηση,
Αραβανή Μαρία – Κυριακή.
Τηλ. Επικοινωνίας + 30 6974103769
E-mail : europeanmusicdaylefkada@gmail.com
Παρακαλώ για την δήλωση συμμετοχών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *