Η Ταϊβάν δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 σχολεία μας

Η Ταϊβάν δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 σχολεία μας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας

αν. Γραμματέας Κ.Ο Νέας Δημοκρατίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 08 Απριλίου 2019

Η αντιπροσωπία της Ταιβάν στη Ελλάδα  δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 νηπιαγωγεία και δημοτικά του νομού Λευκάδας

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς , υποδέχθηκε την σήμερα  στη Λευκάδα  τον  Επικεφαλής του Γραφείου της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι (Ταϊβάν) στην Ελλάδα, Πρέσβη Paul K. Chang,

Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε η δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Αντιπροσωπίας σε 15  νηπιαγωγεία και δημοτικά  σχολεία του νομού Λευκάδας, ως αποτέλεσμα των καλών σχέσεων που διατηρεί ο κ. Καββαδάς με τον κ. Chang.

Η Ταϊβάν δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 σχολεία μας

Η παράδοση της δωρεάς έγινε σε μια συγκινητική τελετή, στις εγκαταστάσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού, μαθητών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Ο Διευθυντης της Πρωτοβάθμιας παρέλαβε με ικανοποίηση τα πολυμηχανήματα, τους  ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το υπόλοιπο υλικό ευχαριστώντας τον κ. Chang για την δωρεά του, αλλά και τον κ. Καββαδά για την πρωτοβουλία του.

Η Ταϊβάν δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 σχολεία μας

Ο πρέσβης της Ταϊβάν δεν έκρυψε την χαρά του για τη θερμή υποδοχή την οποία του επεφύλαξαν γονείς, δάσκαλοι και μαθητές και  εξέφρασε το θαυμασμό του για το νησί μας.

Από τη μεριά του ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε τον κ. Chang, για την άμεση ανταπόκριση της Αντιπροσωπίας καθώς όπως είπε  «μόλις πριν από περίπου 4 μήνες, είχαμε μια πρώτη επικοινωνία για το ζήτημα,  και σήμερα,  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε τη  γενναιόδωρη προσφορά σας».  Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί  ξεχωριστή  πράξη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Λευκάδας, καθώς όπως είπε «ενισχύει την τεχνολογική υποδομή των σχολείων μας και αναβαθμίσει σημαντικά το έργο όλων των εκπαιδευτικών μας  και φυσικά  την εκπαίδευση των παιδιών μας».

Η Ταϊβάν δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 σχολεία μας

Η δωρεά αφορά σε 2 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, 9  FAX-Πολυμηχανήματα, 2 CD Player, 1 Προτζέκτορα και 2 συστήματα ηχείων εξωτερικού χώρου και απευθύνεται στα νηπιαγωγεία:

-Αγ. Πέτρου,

-Σύβρου,

-Μαραντοχωρίου,

-Νικιάνας,

-Μεγανησίου,

-Καλάμου,

-Περιγιαλίου,

-2ου νηπιαγωγείου Νυδριού,

– 3ου νηπιαγωγείου Λευκάδας

-6ου  νηπιαγωγείο Λευκάδας  και

– 7ου νηπιαγωγείου Λευκάδας.

Επίσης στα Δημοτικά Μεγανησίου, Καλάμου, Μαραντοχωρίου και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

 

2 σχόλια

 1. Όταν πριν 1-2 χρόνια ο Ριμπολόβλεφ δώρησε ένα αυτοκινητάκι στο Δήμο Μεγανησίου έίχα διαβάσει στο παρόν site μία ολόκληρη πραγματεία περί επαιτείας και επαίτη (χαρακτηρισμός για τον Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα).
  Το ίδιο σενάριο και προ ετών για χρηματική χορηγία προς το Νοσοκομείοαπό το ίδιο πρόσωπο και περί ζητιανιάς στους ξένους για υποχρεώσεις του Κράτους.
  Η θεωρία περί επαιτείας τώρα όχι μόνο χάθηκε αλλά η χορηγία προβάλεται και διθυραμβικώς.
  Να υποθέσω ότι αυτό οφείλεται στη χώρα προέλευσης του χορηγού; Εξαιρούνται οι Ασιάτες ; ή να υποθέσω ότι αυτό οφείλεται στο πρόσωπο του επαίτη (Καββαδάς).
  Κυβιστήσεις που θα τις ζήλευε και η αξέχαστη Νάντια Κομανέντσι.

  • FortsaLefkada

   Αν εσύ θεωρείς ίδιο πράγμα και συγκρίνεις την εμφανώς ανυστερόβουλη προσφορά ενός επίσημου εκπρόσωπου, όπως είναι ο πρέσβης, μιας (παραγωγού στα ηλεκτρονικά) χώρας, όπως είναι η Ταϊβάν, με την απροκάλυπτη δωροδοκία ένός ιδιώτη ξένου ολιγάρχη, ο οποίος (όπως είδαμε) εξαργυρώνει τις όποιες προσφορές του με αποικιακού χαρακτήρα αντιπαροχές (βλέπε απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας μεταξύ Σκορπιού-Σκροπιδίου και μη προσέγγιση σκαφών σε απόσταση 500 μέτρων! απ΄ το νησί του), τότε γίνεται φανερό πως διακατέχεσαι από εντυπωσιακή σύγχυση πραγμάτων και εννοιών! Που με απλά λόγια σημαίνει πως δεν μπορώ να σε βοηθήσω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *