Διακρίσεις του Γυμναστικού Συλλόγου στα Ιωάννινα

Διακρίσεις του Γυμναστικού Συλλόγου στα Ιωάννινα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΤΗΝ 13η ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Την Κυριακή 24/03/2019 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στην 13η ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ που διοργάνωσε η ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗΣ Ιωαννίνων με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το ΠΕΑΚΙ και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στο πλήρως ανακαινισμένο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες”.

Ο Γυμναστικός συμμετείχε με περίπου 60 αθλητές και αθλήτριες από 4 ετών μέχρι κατηγορία Κ 18 (Παίδων/Κορασίδων) καταλαμβάνοντας 5 θέσεις σε βάθρο, αλλά και πολλά καλά πλασαρίσματα. Το βασικό όφελος όμως αυτών των αγώνων, ανάλογα την ηλικία, είναι η απόκτηση εμπειριών, η μύηση των παιδιών σε κλίμα αγώνων, η συνύπαρξη τους με άλλους αθλητές και η αξιολόγηση της αγωνιστικής τους κατάστασης.

Διακρίσεις του Γυμναστικού Συλλόγου στα Ιωάννινα

Τα παιδιά που κατέκτησαν μετάλλια ήταν τα εξής:

– Βαλλιανάτου Μιργιάνα, χρυσό στα 60μ εμπόδια Κ14, με χρόνο 10’’23

– Χόρτης Κωστής, ασημένιο στη σφαίρα Κ14, με βολή στα 8,14μ.

– Σταματέλου Θεοδοσία, χάλκινο στη σφαίρα Κ14, με βολή στα 7,23μ.

– Παπακωνσταντή Εβελίνα, χάλκινο στο ύψος Κ14, με άλμα στα 1,40μ.

– Μεσσήνης Μάριος-Νικόλαος, χάλκινο στα 600μ Κ12, με χρόνο 2’01’’27.

Καλά πλασαρίσματα κατάφεραν η Εύα Καββαδά που κατετάγη 4η στα 150μ Κ16 με χρόνο 20’’54 και παράλληλα πέτυχε όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, (στα 80μ το έχει ήδη πιάσει), η Ζωή Ζακυνθινού που κατετάγη 5η στα 100μ OPEN με χρόνο 14’’14, ο Κων/νος Φυτόπουλος που ήταν πέμπτος σε μήκος (ατομικό ρεκόρ με 6,19μ) και επί κοντώ με 2,90μ (ελλείψει στρώμματος πηδάει με ελάχιστη προπόνηση), ο Σπύρος Πολίτης που κατετάγη επίσης πέμπτος στο μήκος Κ14 με 4,52μ και ο Ντοριάν Χότζα στα 200μ OPEN που κατέλαβε την έκτη θέση με χρόνο 24’’38.

Διακρίσεις του Γυμναστικού Συλλόγου στα Ιωάννινα

Αξίζει να αναφερθεί ο πολύ καλός καιρός, η τεράστια συμμετοχή (1476 αθλητές/τριες) και η εξαιρετική διοργάνωση που πέτυχαν οι παράγοντες της ΕΚΑ Δωδώνης αλλά και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία. Η επιμήκυνση του προγράμματος με τέτοια συμμετοχή θεωρείται αναπόφευκτη και όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να μην καταστεί δυσάρεστη !

Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για το φανταστικό Στάδιο που έφτιαξαν με την ανακατασκευή του ταρτάν, αλλά και τον εξοπλισμό στίβου που εξασφάλισαν και συνεχίζουν να προμηθεύονται!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές μας είναι το Σάββατο 30/03/19 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας όπου θα διεξαχθεί η 1η Ημερίδα Στίβου για ηλικίες Κ12, Κ14 και Κ16.

Διακρίσεις του Γυμναστικού Συλλόγου στα Ιωάννινα

***

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *