Γιάννης Λιβιτσάνος: “Να κατακτήσουμε τον Δήμο”

Γιάννης Λιβιτσάνος: «Να κατακτήσουμε τον Δήμο»

Τον ασυνήθιστο στόχο “να κατακτήσουμε το Δήμο” -ο ίδιος και οι σύμβουλοί του- έβαλε ο επικεφαλής της Κοινωνίας Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λιβιτσάνος κατά την σύντομη ομιλία του, στα εγκαίνια των γραφείων που άνοιξε την Κυριακή το απόγευμα στην οδό 8ης Μεραρχίας 3 στη Λευκάδα!

Γιάννης Λιβιτσάνος: «Να κατακτήσουμε τον Δήμο»

Αρκετός ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου και παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων των γραφείων της παράταξής του. Οι περισσότεροι βέβαια ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού και οι συγγενείς τους, δεν έλειψαν όμως και κάποιοι “ενεργοί πολίτες” τους οποίους συναντήσαμε και σε παρεμφερείς εκδηλώσεις άλλων υποψηφίων..

Γιάννης Λιβιτσάνος: «Να κατακτήσουμε τον Δήμο».

ΣΕ κλίμα ευφορίας λοιπόν τελέστηκε ο Αγιασμός από τον εφημέριο του Αγίου Μηνά π. Δημήτριο και στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος περιέγραψε περιληπτικά τους στόχους της παράταξής του λέγοντας:

Γιάννης Λιβιτσάνος: «Να κατακτήσουμε τον Δήμο»

Από σήμερα ξεκίνα μια νέα σελίδα στην αυτοδιοίκηση με την ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοινωνία Πολιτών» στην Λευκάδα. Θέλουμε όλοι να είστε μαζί μας. Πιστεύουμε σε εμάς, πιστεύουμε στους συνεργάτες μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει ο τόπος και ο τόπος ξεκινάει να αλλάζει με τους ανθρώπους που δεν στηρίχθηκαν ούτε σε πολιτικά κόμματα, ούτε σε πρώην Δημάρχους, ούτε στο παλιό σύστημα το πολιτικό. Εμείς στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο Δήμο και το επόμενο βήμα για εμάς είναι να κατακτήσουμε τον Δήμο. Πιστεύω θα τον κατακτήσουμε με τη βοήθεια όλων σας και εμείς θα είμαστε την επόμενη ημέρα δίπλα στον πολίτη και την καθημερινότητα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα. Πρέπει να φτιάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών, το πρόβλημα δεν είναι να φτιάξουμε την υποθαλάσσια, αυτή κάποια στιγμή θα γίνει… Απλά προβλήματα πρέπει να λύσει ο Δήμος. Με την νίκη στις 26 Μαΐου!”

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τις νοστιμιές απ΄ τον μπουφέ με τα πλούσια σνακ και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο και στην παράταξή του…

Παρακολουθείστε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί ενδιαφέροντα στιγμιότυπα απ΄τα εγκαίνια:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *