Προ των πυλών του FINAL FOUR των Χανίων

Προ των πυλών του Final Four των Χανίων

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ πλησιάζει. Η πόλη των Χανίων θα υποδεχτεί τις ομάδες της Νίκης Λευκάδας, της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδος 2018-19 στο 20ο Final Four του θεσμού.

Η ομάδα μας ολοκληρώνει την Τετάρτη την εν Λευκάδι προετοιμασία της και την Πέμπτη το πρωί θα βρίσκεται στα Χανιά. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, ενώ στις 21:30 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης στην οποία θα μιλήσει ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας και η αρχηγός Πέλη Παπαμιχαήλ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους αγώνες θα παρακολουθήσουν μόνο μαθητές από τα σχολεία των Χανίων, ενώ σε κάθε ομάδα δόθηκε συγκεκριμένος αριθμός προσκλήσεων. Εισιτήρια δε θα διατεθούν.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 22/3

16:00 Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

19:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κυριακή 24/3

12:00 Μικρός Τελικός

15:00 Τελικός

Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS HD. Το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου θα ενημερώνει τους φιλάθλους μας διαρκώς μέσω διαδικτύου για όλα τα τεκταινόμενα κατά την τετραήμερη παραμονή της Νίκης Λευκάδας στην Κρήτη με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, βίντεο και φωτογραφικό υλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *