Ήττα της Νίκης απ΄ τον ανώτερο Ολυμπιακό!

Ήττα της Νίκης απ΄ τον ανώτερο Ολυμπιακό!

Την ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 45-64 γνώρισε η Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) στο Κλειστό της πόλης μας, η επιθετική δυστοκία της ομάδας μας ήταν η βασική αιτία του αποτελέσματος, με τις ερυθρόλευκες να ξεφεύγουν στο σκορ στη δεύτερη περίοδο και να διαχειρίζονται σωστά τη διαφορά που πήραν με το μέρος τους.

Παρά την ήττα η Νίκη Λευκάδας παραμένει μόνη στην 3η θέση της κατάταξης, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει αήττητος την πορεία του και στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 16-16, 20-33, 29-47, 45-64

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 1, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 4, Γουόκερ 18, Μπαλτά 8, Σμιθ 6, Νάιτ 8

Ολυμπιακός (Παντελάκης-Νίκλας): Τόμας 9, Σταμάτη 9, Αυτζή 3, Σπυριδοπούλου, Παυλοπούλου 3, Νικολοπούλου 7, Σωτηρίου 8, Τίκβιτς 10 (17 ριμπ), Τζόνσον 12, Κοσμά, Σταμολάμπρου 3

Δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν για εμάς μια πολύ καλή προπόνηση για τα ματς που ακολουθούν στο Final Four του Κυπέλλου. Ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση γιατί ο αντίπαλος πήγε το παιχνίδι στη δύναμη με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, διαβάσαμε το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για τα Χανιά! Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *