Οι αθλητές του Γυμναστικού σε ημερίδα κλειστού στίβου

Οι αθλητές του Γυμναστικού σε ημερίδα κλειστού στίβου

Το Σάββατο 02/02/2019 οι αθήτές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας έλαβαν μέρος σε προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στο κλειστό προπονητήριο της ΕΑΣ στην Πάτρα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες σε δρομικά και αλτικά αγωνίσματα, θέλοντας να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών αλλά και να πραγματοποιήσει τον πρώτο του αγώνα στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ ο Κων/νος Φυτόπουλος. Όπως έχει αναφερθεί, ο Κωνσταντίνος φέτος αλλάζει κατηγορία και πλέον στους Παίδες θα κάνει δέκα αγωνίσματα, ένα εκ των οποίων είναι το άλμα με κοντάρι, άρα χρειάζεται προπονήσεις σε στρώμα και αγώνες.

Ένα τεχνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το φώτο φίνις δεν επέτρεψε στους προπονητές να διεξαγάγουν τα συμπεράσματα που προσδοκούσαν, ούτε σε κάποια παιδιά να διεκδικήσουν τα όρια που έψαχναν προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 & 10/02 στο ΣΕΦ, αφού οι μετρήσεις έγιναν τελικά με χρονόμετρο χειρός.

Γενικά όμως τα περισσότερα παιδιά πήγαν αρκετά καλά και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα:

  • Ο Κων/νος Φυτόπουλος την τρίτη φορά που μπαίνει σε στρώμα και στον πρώτο του αγώνα, ξεκινώντας από χαμηλά ύψη και πραγματοποιώντας 15 άλματα, κατάφερε να ξεπεράσει τα 2,90μ, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία στους προπονητές του και να καταλάβει τη 2η θέση στο επί κοντώ Ανδρών. Επίσης με χρόνο 7’’4 στα 60μ Παίδων, κατέλαβε την 3η θέση.
  • Η Εύα Καββαδά στο άλμα εις μήκος ΠΚΑ προσγειώθηκε στα 4,39μ (5η) και στα 60μ ΠΚΑ πέτυχε χρόνο 8’’4 (6η).
  • Στα ίδια αγωνίσματα η Μιργιάνα Βαλλιανάτου σημείωσε 4,32μ (6η) και 8’’7 (16η).
  • Η Εβελίνα Παπακωνσταντή μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό της πέρασε 1,25μ στο ύψος ΠΚΑ (7η) και σημείωσε χρόνο 9’’3 στα 60μ ΠΚΑ (47η).
  • Η Ζωή Ζακυνθινού στα 60μ Κορασίδων σημείωσε χρόνο 8’’5 (8η).
  • Ο Τηλέμαχος Μεσσήνης σημείωσε χρόνο 8’’1 (8ος) στα 60μ Παίδων.
  • Η Ειρήνη Μαγκανάκη στο άλμα εις μήκος ΠΚΑ πήδησε στα 3,91μ (16η).
  • Ο Σπύρος Πολίτης στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα σημείωσε χρόνο 8’’6 (20ος) στα 60μ ΠΠΑ.
  • Τέλος, οι Ειρήνη Ρεκατσίνα, Δανάη Μεσσήνη και Στέλλα Κατωπόδη σημείωσαν χρόνους 9’’ 2 (40η), 9’’3 (45η) και 10’’1 (61η) αντίστοιχα στα 60μ ΠΚΑ.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 & 10/02 ο σύλλογος θα λάβει μέρος σε δύο διοργανώσεις, στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου στα Γιάννενα με 15 περίπου αθλητές και αθλήτριες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με τον Κων/νο Φυτόπουλο που μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνισμά του λόγω ηλικίας, θα κατέβει στα 60μ για εμπειρία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *