Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2019

Την παραδοσιακή Λαδόπιτα με τους ετεροδημότες της Λευκάδας στην Αθήνα

έκοψε ο Θανάσης Καββαδάς

 

Την πρωτοχρονιάτικη παραδοσιακή λαδόπιτα με τους ετεροδημότες της Λευκάδας στην Αθήνα έκοψε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Τον βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Λευκαδίτες της Αττικής αλλά και Λευκαδίτες που ήρθαν στην Αθήνα, βουλευτές, στελέχη της Πολεμικής αεροπορίας, φίλοι και γνωστοί ενώ την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας της Φανερωμένης κ. Νικηφόρος, εκπροσωπώντας τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο.

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Φερεντίνου στην οποία παρέλαβε ως δώρο μια εικόνα  της Παναγίας της Φανερωμένης, πολιούχου και προστάτιδας του νησιού.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Καββαδάς ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους για τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους, που ανταποκριθήκατε σήμερα στο κάλεσμα μου. Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους τους Λευκαδίτες που βρήκαν το χρόνο, να βρίσκονται σήμερα εδώ. Όλους τους συναδέλφους και φίλους βουλευτές που με τιμούν με την παρουσία τους. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου, που είστε σήμερα εδώ. Που είστε δίπλα μου, είστε μαζί μου, να μοιραστείτε τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Η δύναμή μου είναι η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου. Αυτή η εμπιστοσύνη μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να παλεύω, όπως παλεύω, να διεκδικώ και να κερδίζω για τον τόπο μας. Μαζί θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά, vα γυρίσουμε σελίδα, να δώσουμε νέα προοπτική στη Λευκάδα και στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

«Υπηρέτησα και υπηρετώ με συνέπεια τις ανάγκες των πολιτών  της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου, του Καστού, με όλη μου την αγάπη και όλες μου τις δυνάμεις. Ξέρετε ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα  βουλευτής, δεσμεύτηκα ότι θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων. Μια υπόσχεση που την τηρώ και θα συνεχίσω να την τηρώ και οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους τους πολίτες της Λευκάδας».

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

«Γνωρίζετε καλά» ανέφερε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους «ότι είμαι από τους πολιτικούς που δεν βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα ή οικονομική αποκατάσταση, αλλά ως καθήκον συνεισφοράς στην κοινωνία και τον τόπο μας. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικούς που μπορούν να δώσουν λύσεις με όραμα και ελπίδα. Έχουμε μπροστά μας μια μάχη για την ποιοτική σταθερότητα και ανάκαμψη της χώρας. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Οι έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Η Λευκάδα και οι Λευκαδίτες αξίζουμε καλύτερα» υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς αναφέρθηκε στο μεγάλο εθνικό θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, που σε παράλληλο χρόνο με την εκδήλωση συζητούνταν στην Βουλή, σε θέματα ασφάλειας καθώς και στην οικονομική πολιτική και στις αλλαγές που απαιτούνται για «να απελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να μπει λάδι στη μηχανή της οικονομίας», όπως τόνισε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη Λευκάδα το οποίο όπως τόνισε υπηρετεί «το όραμα της Λευκάδας, που θέλει, μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Της Λευκάδας που βγαίνει από το περιθώριο, που διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο και μπαίνει μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης».

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

Στην εκδήλωση του κ. Καββαδά αναγνώστηκαν χαιρετισμοί του πρώην Πρωθυπουργού και πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, και του  πρώην πρόεδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνης Γεωργιάδης, η υποψήφια με την στήριξη της ΝΔ, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Ρόδη Κράτσα, ο υποψήφιος επίσης με τη στήριξη της Ν.Δ. Δήμαρχος Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας Γεώργιος Μπουρδάρας.

Τον κ. Καββαδά τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην βουλευτές Λευκάδας  Παναγιώτης Καββαδάς και Ξενοφών Βεργίνης, ο γενικός γραμματέας Κεντρικής  Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, η υποψήφια βουλευτής Λευκάδας το 2015 με την ΝΔ Γεωργία Αυγερινού, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νυδριού Δημήτριος Μαυροκέφαλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τη Λευκάδα μας» Βασίλης Αραβανής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευτύχιος Ζουριδάκης και Φίλιππος  Σκληρός, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας Βασίλης Παπαχρήστου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λευκάδας Ευάγγελος Κατωπόδης, η υποψήφια Δήμαρχος Μεγανησίου Κατερίνα Καββαδά, μέλη της ΝΟΔΕ Λευκάδας, και μέλη πρόεδροι Λευκαδίτικων συλλογών της Αττικής.

Ο βουλευτής Θ. Καββαδάς για την κοπή της πίτας του

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι συνάδελφοι του βουλευτή Γιάννης Πλακιωτάκης,  Νίκος Δένδιας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, Γιάννης Βρούτσης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Σκρέκας, Μάκης Βορίδης, Χρήστος Κέλλας, Χρήστο ΔήμαςΘεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Βαγιωνάς, Μάριος Σαλμάς, Γιώργος Γιωργαντάς, Θανάσης Δαβάκης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Κοντογιώργος, Τάσος Δημοσχάκης, Γιώργος Καρασμάνης, Βασίλης Γιόγιακας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Χρήστος Μπουκώρος, Ανδρέας Κατσανιώτης και Γιώργος Κατσιαντώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *