Έφυγε με το διπλό απ΄ το Μοσχάτο η Νίκη Λευκάδας

Έφυγε με το διπλό απ΄ το Μοσχάτο η Νίκη Λευκάδας

Σημαντική νίκη πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα μας, η οποία επικράτησε στο Μοσχάτο της τοπικής Ελευθερίας με σκορ 70-75 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας στην αρχή δεν ήταν καλή αμυντικά, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Σιγά σιγά όμως τα κορίτσια της Νίκης ροκάνισαν τη διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Δεκάλεπτα: 25-15, 41-40, 50-55, 70-75

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Τσαραπατσάνης): Ξεπεπαδέα 5(1), Καμμένου 18(6), Μίχου 10, Αξιοπούλου 9, Ιωαννίδου 2, Καλημέρη, Ράντολφ 14(1), Ροσέλ 12

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 11(2), Σύρρα, Παπαμιχαήλ 9, Γουόκερ  17, Μπαλτά 7(1), Σμιθ 14, Νάιτ 17(2), Κοντογεώργου

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Το παιχνίδι, έτσι όπως ήταν η βαθμολογία, ήταν τελικός για εμάς. Θέλω περισσότερη προσπάθεια από κάποιες παίκτριες για να πάρουν ρόλο στην ομάδα. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός μήπως μπορέσουμε και αντιστρέψουμε το κλίμα και τη θέση μας. Καλή συνέχεια στην Ελευθερία Μοσχάτου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *