Η Νίκη Λευκάδας έκοψε την πίτα της και ευχαριστεί…

Η Νίκη Λευκάδας έκοψε την πίτα της και ευχαριστεί…

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2019, στην οποία πραγματοποιήθηκε βράβευση των χορηγών-υποστηρικτών μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε για την καίρια συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης: το ξενοδοχείο Ionion Star και τον κ. Βασίλη Αραβανή για την παραχώρηση του χώρου, τον φωτογράφο κ. Νίκο Τσαβαλά για την φωτογραφική κάλυψη, το LS Audio (Κώστας Μαυραγάνης) για την ηχητική κάλυψη, το κατάστημα Wind (Χρήστος Γεωργάκης) για το tablet που προσέφερε ως δώρο στην νικήτρια του φλουριού, η οποία ήταν η χορηγός μας κ. Ευαγγελία Λιβιτσάνου με το κατάστημα Trendy Shoes.

Επιπλέον ευχαριστούμε το εστιατόριο Oasis (Γιώργος Γαβρίλης), το ζαχαροπλαστείο Serano (Κυριάκος Καπότης), τον Φούρνο του Σάκη (Σάκης Καββαδάς), το αρτοποιείο Αρχονταρίκι (Στάθης Κατωπόδης), το αρτοποιείο Καλού (Ανθή Καλού) για τον μπουφέ της εκδήλωσης και την Αρτογεύση-Φούρνο του Γιαννιώτη (Αικατερίνη Κλείτσα) για την πίτα.

Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *