Μήνυμα αγάπης με …ζεστό κρασί από την Equal Society

Μήνυμα αγάπης με …ζεστό κρασί από την Equal Society

Πακέτα αλληλεγγύης και μήνυμα αγάπης με ….. ζεστό κρασί από την Equal Society

Πρωτοχρονιάτικα πακέτα αλληλεγγύης μοίρασε ο Οργανισμός Equal Society με το Γηροκομείο Λευκάδας της Ιεράς Μητρόπολης & Ιθάκης σε φτωχές οικογένειες, οι οποίες εξυπηρετούνται καθημερινά από το κοινωνικό συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» στη Λευκάδα.

Ο Οργανισμός μας πρόσφερε πακέτα με  τα απαραίτητα για το εορταστικό  πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στους οικονομικά ευάλωτους  Λευκαδίτες, που περιελάμβαναν τρόφιμα, μεταξύ άλλων τυρί, κοτόπουλο και γλυκίσματα,  για να τα απολαύσουν την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών μας Δομών προσέφεραν τα «Πακέτα Αλληλεγγύης» στους επισκέπτες των Δομών και τους ευχήθηκαν με τα πιο θερμά λόγια για τη νέα χρονιά. Συνολικά ενισχύθηκαν περίπου 100 μεμονωμένα άτομα και οικογένειες.

Μήνυμα αγάπης με …ζεστό κρασί από την Equal Society

 

Υποδεχθήκαμε το 2019 με ζεστό κρασί

Κατά το γνωστό «Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»  η Equal Society επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να υπενθυμίσει πως ο σεβασμός και η υποστήριξη προς το συνάνθρωπο είναι συστατικά παραπάνω από απαραίτητα.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, τα στελέχη του Οργανισμού μας βρέθηκαν στην κεντρική αγορά της Λευκάδας και μοίρασαν, Gluhwein, τo αρωματικό γιορτινό κρασί της Βόρειας Ευρώπης στους περαστικούς.  Σε μια δράση βγαλμένη από βιενέζικη καρτ ποστάλ προσφέρθηκε ζεστό κρασί και ενημερώθηκε το κοινό για  τις κοινωνικές δομές του Οργανισμού, το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό φαρμακείο.  Μια στάση τριών λεπτών, ζεστό Gluhwein και  λίγα λόγια για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ήταν ένα εναλλακτικό μήνυμα, στην αυλαία των γιορτών και στην αυγή του νέου έτους.

«Το 2019 ας είναι ένας χρόνος με περισσότερη αλληλεγγύη όπου θα σταθούμε πλάι στους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας με ζεστή καρδιά, για ένα καλύτερο αύριο» ευχήθηκε  ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος  Σπύρος Φρεμεντίτης.

 

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες που στήριξαν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε τα κρεοπωλεία, «ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ», «ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ», «ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ» και τους φούρνους «ΠΑΡΑΔΟΣΗ», «ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ» και «ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ», την αλυσίδα σούπερ μάρκετ  «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»  αλλά και το ζαχαροπλαστείο «TULIP» .

Ευχαριστούμε επίσης τα ζαχαροπλαστεία «ΠΕΤΡΙΝΟ» και «ΑΘ. ΔΑΓΚΟΣ» από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, που στήριξαν την προσπάθεια μας.

 

Καλή Χρονιά με γεμάτα τραπέζια σε όλους!

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις της Equal Society μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2645022578 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.equalsociety.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *