Ανακοίνωση σεμιναρίου από το Κέντρο πρόληψης

Ανακοίνωση σεμιναρίου από το Κέντρο πρόληψης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΔΙΑΥΛΟΣ»

Στρ. Τσέγιου 9. ΛΕΥΚΑΔΑ.ΤΗΛ:26450-24248   ΦΑΞ:26450-23176

Εmail: keprolef@otenet.gr

 

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ     

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

με τίτλο:

«ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΡΟΛΟΥ»

 

Το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ»  συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του  με την  Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας,   ολοκληρώνει τις δράσεις υλοποίησης ενδοϋπηρεσιακής εκπαίδευσης  στους εργαζόμενους του  προγράμματος  «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», που ξεκίνησαν  τον Ιούλιο του 2018 με την εκπαίδευση των Νοσηλευτριών και  Νοσηλευτών του προγράμματος. Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου  ξεκίνησε νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους 16 εργαζόμενους της δομής, με την  ειδικότητα «Οικιακοί  Βοηθοί», που θα υλοποιείται σε  εβδομαδιαίες συναντήσεις δίωρης διάρκειας.

Το σεμινάριο σχεδίασε και θα συντονίζει η κα Σοφία Ασπρογέρακα, Κοινωνική Ανθρωπολόγος- M.Ed., επιστημονικό στέλεχος στο Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» και στοχεύει στην επανεξέταση και την ενδυνάμωση του ρόλου της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας. Μέσα από βιωματικές διαδικασίες, θα εστιάσουμε  στην ανάδειξη των προσωπικών δεξιοτήτων κάθε εργαζόμενου καθώς και στις διεργασίες εκείνες που βοηθούν στην ανάκληση των τυχόν ματαιώσεων  στον εργασιακό χώρο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε μια ανοιχτή, δημιουργική διαδικασία ως προς το τι είναι αυτό που ονειρεύονται σχετικά με τον επαγγελματικό τους ρόλο και πώς θα μπορούσαν να υλοποιήσουν  τις απαιτούμενες αλλαγές, ώστε να αρθούν οι δυσκολίες, τα εμπόδια και οι δυσλειτουργίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

 

Από το Κέντρο Πρόληψης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *