Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στον Lefkas Trail Run

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στον Lefkas Trail Run

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στο Lefkas Trail Run 2018

Μια υπέροχη μέρα μέρα είχαν την ευκαιρία να χαρούν οι μικροί αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας την Κυριακή 4/11/2018 σε μια εξαιρετική διοργάνωση που φρόντισαν να μας προσφέρουν οι συντελεστές του  Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας και του Α. Σ. Λ. Φίλανδρος.

Από τις ακαδημίες του συλλόγου συμμετείχαν περίπου 25 παιδάκια Δημοτικού στον αγώνα των  600μ (τα μεγαλύτερα αγωνίστηκαν την προηγούμενη μέρα στη συνάντηση «ΠΡΩΤΕΑΣ 2018») όπου η πρώτη και η δεύτερη θέση παίχτηκε μεταξύ του Μάριου Μεσσήνη και του Σπύρου Κονιδάρη στα τελευταία μέτρα με νικητή τον πρώτο.

Με τα χρώματα του συλλόγου έτρεξαν επίσης στα 23χλμ η Μαρία Γράψα, η οποία κατέλαβε και το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία 40-49 με χρόνο 3 :01:00 καθώς και οι Ροβέρτος Γαλάνης και Νίκος Αργύρης με χρόνους 3 :39:47 και 3 :50:15 αντίστοιχα.

Στα 13χλμ ο Δημήτρης Μάλφας με τους δυό του γιούς Χρήστο και Άγγελο μας χάρισαν μια όμορφη στιγμή τερματίζοντας και οι τρεις μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι σε χρόνο 2:17:28

Τέλος στα 5χλμ μας εκπροσώπησε η μικρή  Βασιλική Λογοθέτη, η οποία μετά τους αγώνες της προηγούμενης ημέρας στην Ηγουμενίτσα, έτρεξε και το πεντάρι σε χρόνο 00:33:47.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους διοργανωτές για αυτό τον όμορφο αγώνα που στηρίζει από την αρχή και θα συνεχίσει να στηρίζει.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *