Απονομή “Apollo Awards 2018

Απονομή «apollo Awards 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 12-10-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λευκάδας Θανάση Περδικάρη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Porto Galini» η απονομή των φετινών Apollo Awards από την εταιρεία Apollo Travel Group που διακινεί κάθε χρόνο χιλιάδες Σκανδιναβούς στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Λευκάδα.

Βραβεύτηκαν οι συνεργαζόμενες με την εταιρεία ξενοδοχειακές μονάδες της Λευκάδας, που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές των Σκανδιναβών πελατών τους.

Πριν τη βράβευση έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση των δεδομένων της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς, αναφέρθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν και κατατέθηκαν  ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη την εταιρεία Apollo Travel Group για την πρωτοβουλία ενημέρωσης και βράβευσης αλλά και τους επιχειρηματίες για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσέφεραν στους επισκέπτες μας. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη συνεννόησης όλων των ενδιαφερομένων με στόχο την προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη τονίζοντας ότι χρειάζεται συνεργασία και όραμα.

Μετά την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος και η Εμπορική Διευθύντρια της Apollo κ. Nina Hornewall συζήτησαν και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο για ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *