Το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτικής στην Λευκάδα

Το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτικής στην Λευκάδα

29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. στη Λευκάδα 

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) διοργανώνει τη φετινή χρονιά στη Λευκάδα το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Ionian Blue.

Ο φορέας καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις- μέλη του να καλωσορίσουν τους συνέδρους που θα συμμετάσχουν και να προσφέρουν εκπτώσεις κατά το διάστημα  που οι σύνεδροι θα βρίσκονται στο νησί μας(18-21 Οκτωβρίου), ως μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Οι σύνεδροι εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τα 500 άτομα και θα φέρουν ειδική ένδειξη.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, θα πρέπει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου να δηλώσει συμμετοχή με το ποσοστό της έκπτωσης που θα προσφέρει, ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα που θα μοιραστεί στους συνέδρους.

Στην λίστα θα αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης, το είδος, η διεύθυνση του καταστήματος και το ποσοστό της έκπτωσης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο 2645022384 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.lefkadachamber@gmail.com μέχρι τις 12/10/2018.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *