Φιλικές νίκες της Νίκης επί του Σπόρτινγκ

Φιλικές νίκες της Νίκης επί του Σπόρτινγκ

Με νίκες συνέχισε η Νίκη Λευκάδας την προετοιμασία της, στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στον Σπόρτιγκ Nobell στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Στον πρώτο αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής 21/9 η ομάδα μας πάτησε γκάζι από το δεύτερο δεκάλεπτο και έφτασε σε εύκολο ”ροζ φύλλο” με σκορ 67-47. Στον αγώνα του Σαββάτου 22/9 το παιχνίδι ήταν πολύ πιο κλειστό, με κυρίαρχες τις άμυνες, με την Νίκη να επικρατεί στις λεπτομέρειες με σκορ 50-47.

Και στις δύο αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα μας η Whitney Knight λόγω μιας μικρής μόλυνσης στο μάτι και η Ελένη Σύρρα λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9: ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ NOBELL 67-47

Δεκάλεπτα: 13-17, 27-19, 42-29, 67-47

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Ε. 16, Τσινέκε Κ. 11, Μπάλτσα, Παπαμιχαήλ 14, Αρώνη, Μπαλτά 5, Σύρρα, Πολίτη, Γουόκερ 7, Στιεπάνοβιτς 10, Κοντογεώργου 4

Σπόρτιγκ Nobell (Σόφτσης, Λάππας): Μούκα, Ζυκάι, Κουγιάνου, Γιαννέλη 12, Σαλιάι 3, Κουκ 11, Κριμιτζά, Γκουντρό 10, Μαγγίνα 4, Φουράκη 7

***

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9: ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ NOBELL 50-47

Δεκάλεπτα: 17-13, 26-27, 41-39, 50-47

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Ε. 8, Τσινέκε Κ. 8, Μπάλτσα, Παπαμιχαήλ 6, Αρώνη, Μπαλτά 8, Σύρρα, Πολίτη, Walker 15, Stjepanovic 5, Μαρίνη, Κοντογεώργου

Σπόρτιγκ Nobell (Σόφτσης, Λάππας): Μούκα, Ζυκάι, Κουγιάνου, Γιαννέλη 5, Σαλιάι 1, Κουκ 16, Κριμιτζά, Γκουντρό 13, Μαγγίνα, Φουράκη 12.

***

Φιλικές νίκες της Νίκης επί του Σπόρτινγκ

Δουβίτσας: Χαμηλός ο βαθμός ετοιμότητας

Ο επικεφαλής προπονητής του Συλλόγου μας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης εβδομάδας της προετοιμασίας και τους φιλικούς αγώνες με τον Σπόρτιγκ Nobell:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Σπόρτιγκ και να του ευχηθώ καλή σεζόν! Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες και κουρασμένες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό, ειδικά για την ομάδα του Σπόρτιγκ, για εμάς όμως είναι λίγο ανησυχητικό λόγω του ότι έχουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 9 Οκτωβρίου.

Από την Δευτέρα συνεχίζουμε, να μπουν και οι τραυματίες και να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το Διεθνές Τουρνούα από την ερχόμενη Πέμπτη, που θα είναι πραγματικά μια μεγάλη διοργάνωση με ομάδες μεγαθήρια στην Ευρώπη»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *