Πρόσκληση για επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων

Πρόσκληση για επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι η εταιρεία Pitter Yachting, σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλος Κροατίας KUN” – Tkon, που εδρεύει στο Biograd, διοργανώνουν για 2η φορά τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “1000 Miles – The Race” που θα λάβει χώρα από 13 έως 27 Οκτωβρίου 2018.

O αγώνας αυτός τελεί υπό την αιγίδα της World Sailing, το διεθνές σώμα που ρυθμίζει παγκοσμίως το άθλημα της ιστιοπλοΐας – πρώην ISAF (International Sailing Federation) – μέλος της οποίας είναι και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Αυτή τη χρονιά, 39 σκάφη με περίπου 250 άτομα πλήρωμα που υποστηρίζονται από 30 άτομα συνοδείας, θα ξεκινήσουν για ένα μπράτσο χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, με σκοπό να φτάσουν στην Λευκάδα όπου θα φιλοξενηθούν στην Μαρίνα της Λευκάδας.

Εκτιμάται ότι τα πρώτα σκάφη θα περάσουν την γραμμή τερματισμού την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, ενώ τα τελευταία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.  Την Παρασκευή 19, θα δοθεί ένα κοκτέιλ σε συνδυασμό με την απονομή βραβείων για το 1ο σκέλος του αγώνα, ενώ την επόμενη μέρα το απόγευμα, τα σκάφη θα αναχωρήσουν για να ολοκληρώσουν το 2ο μέρος.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο φορέας καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προώθηση προϊόντων στα πληρώματα των σκαφών που θα φτάσουν στα διάφορα στάδια του αγώνα (πχ. κατά το καλωσόρισμα, την Βράβευση κλπ).

Εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον, θα δημιουργηθεί κατάλογος από την διοργανώτρια εταιρεία με το είδος του προϊόντος, το λογότυπο της εταιρείας, τα σημεία πώλησης, τυχόν προωθητικές ενέργειες κλπ που θα δοθεί στους συμμετέχοντες και θα αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.  Επίσης, υπάρχει δυνατότητα προώθησης με σημαίες/banners στο χώρο της εκδήλωσης, με την σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης της μαρίνας Λευκάδας, που είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο 2645022384 μέχρι τις 25/09/2018.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *