Αναστέλλεται το πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονα

Αναστέλλεται το πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυωτών “ΝΗΡΙΚΟΣ” αναστέλλει την μουσική βραδιά στις Αλυκές

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυωτών “ΝΗΡΙΚΟΣ” μετά την ανείπωτη τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική ,που είχαν αποτέλεσμα το συγκλονιστικό θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας μας και την ολοκληρωτική καταστροφή της φύσης και των περιουσιών τους, συνήλθε έκτακτα σήμερα 25 Ιουλίου 2018 και σε ένδειξη ελάχιστης τιμής και σεβασμού στους νεκρούς και συμπαράστασης στους καθοιονδήποτε τρόπο πληγέντες ομόφωνα απεφάσισε:

-Να ανασταλεί κάθε εκδήλωση του συλλόγου και ειδικότερα η προγραμματισμένη μουσική βραδυά (πανηγύρι) στις 27 Ιουλίου 2018 ανήμερα της εορτής Αγίου Παντελεήμονα στο χώρο των Αλυκών.

-Να εκφράσει συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και την συμπάθεια και συμπαράσταση μας στους πληγέντες .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προσεχώς σε μέρα που θα σας ανακοινώσουμε.

Ζητάμε συγνώμη για τούτο και την κατανόηση όλων σας που είμαστε βέβαιοι ότι θα δείξετε αυτές τις δύσκολες στιγμές που προέχει η συμπαράσταση στον ανθρώπινο πόνο και η αλληλεγγύη.

Το Δ.Σ.

 

[Σ.Σ. Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυωτών “ΝΗΡΙΚΟΣ” γι αυτήν  την απόφασή του, που δείχνει αυξημένη ευαισθησία απέναντι στο θάνατο και στο δράμα τόσων συμπατριωτών μας.]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *