Επίσημη παρουσίαση των αστυνομικών με ποδήλατα

Επίσημη παρουσίαση των αστυνομικών με ποδήλατα

Με παρόντες τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων κ. Ματσούκα και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας κ. Κορομηλά έγινε σήμερα στο Διοικητήριο ενώπιον του Δημάρχου Λευκάδας κ. Δρακονταειδή η επίσημη παρουσίαση των δυο νεαρών αστυνομικών με ποδήλατα, που ήδη έχουν ενταχθεί στην αστυνομική δύναμη της Λευκάδας.

Η καινοτομία των αστυνομικών με ποδήλατα εντάσσεται στην πολιτική βούληση του αρμόδιου υπουργείου να ενισχυθεί η αστυνόμευση με περισσότερους αστυνομικούς στο δρόμο. Για την Λευκάδα μάλιστα, που σαν μια πόλη επίπεδη και με στενά σοκάκια στα περισσότερα των οποίων δεν χωράει αυτοκίνητο, η αστυνομική περιπολία με ποδήλατα είναι απολύτως ενδεικνυόμενη.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί με ποδήλατα στην πόλη μας θα είναι μόνο δυο,  οι οποίοι είναι γλωσσομαθείς και εκτός απ΄ τα κλασικά αστυνομικά τους καθήκοντα θα εξυπηρετούν και τους τουρίστες, δίνοντάς τους πληροφορίες κ.λ.π.

Ας ελπίσουμε στην αύξηση του αριθμού τους, γιατί η παρουσία τους στην περίοδο έξαρσης της παραβατικότητας που ζούμε, θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *