Η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου της Ιράς ευχαριστεί

Η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου της Ιράς ευχαριστεί

Το Ηγουμενοσυμβούλιο και η αδελφότητα της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδος ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν στην ετήσια πανήγυρη της και όλους τους πιστούς από τη Λευκάδα καθώς και από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας, που συνεισέφεραν είτε οικονομικά είτε με προσωπική εργασία στη διεκπεραίωση της.

Εξαιρέτως,  ευχαριστεί τον Ποιμενάρχη της, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ.Θεόφιλο,που επευλόγησε με την πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία το έργο της Ιεράς Μονής και υπό τας πατρικάς ευχάς και ευλογίας του οποίου διάγει τον βίο της ή γυναικεία αδελφότητα αυτής.

Ευχαριστεί τον Σεβαστό Κλήρο της Μητροπόλεως μας και τον ιεροψαλτικό χορό με τους πρωτοψάλτες π. Βασίλειο Κακλαμάνη, κ.Νεκτ.Θάνο, κ.Ιωαν.Βονιτσάνο, κ.Ευαγ.Μαγκανάκη και κ. Γερ. Κακλαμάνη για την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών και την ενεργή συμμετοχή τους με συνοδεία πιστών.

Ευχαριστεί για την τιμητική παρουσία τους, τον Βουλευτή της Λευκάδας κ. Αθ.Καββαδά, τον Αντιεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Θ. Χαλκιά, τον Αντιεριφερειάρχη Τουρισμού της αυτής Περιφέρειας κ. Σπ. Γαλιατσάτο, το Δήμο Λευκάδος με τους εκπροσώπους του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρ. Γκογκακη και τους Αντιδήμαρχους, της Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίων κ. Χρ. Κατηφόρη και κ. Φ. Κούρτη, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Αν. Γαζη,τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστ. Διεύθυνσης Λευκάδος κ. Δ. Κορομηλά, τον Λιμενάρχη του Λιμ. Λευκάδος κ. Αθ. Βρύζα,τον Πάρεδρο της Τοπ. Κοιν. Αθανίου κ. Π. Κορφιατη, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής κ. Π. Γαζή με τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού και όλον τον ευσεβή λαό.

Ευχαριστεί για το ανυστακτο ενδιαφέρον που συνοδεύει εμπράκτως τα έργα αναστηλώσεως της Ι.Μονής τον τέως Βουλευτή Λευκαδος κ. Ξ. Βεργίνη.

Χρήζει θερμών ευχαριστιών το αξιόλογο έργο της ασφαλτόστρωσης του εξωτερικού δρόμου της Μονής που ενώνεται με την Επαρχιακή οδό προς ακρωτήριο, που εξετελέσθη με ακρίβεια και συνέπεια προ της Πανηγύρεως από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδος με την επίβλεψη του Διευθυντού του Τμήματος Τεχνικών Έργων κ. Ευαγ. Μοσχονά και του Προϊσταμένου κ. Π. Κομποτιάτη.

Ευχόμεθα οι πρεσβείες του Αγίου μας Νικολάου να σκεπάζουν όλους, να κατευοδώνουν το έργο εκάστου και να οδηγούν μέσα από τα κύματα της ζωής εις λιμένες σωτηρίας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *