Βράβευση του Συλλόγου “ΕΥΚΛΕΑΣ” και των αθλητών του

Βράβευση του Συλλόγου «ΕΥΚΛΕΑΣ» και των αθλητών του

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της Λευκάδας ξεκινώντας από την ολυμπιονίκη Μαρούλη Έλενα η οποία αγωνίζεται με την εθνική ομάδα των HΠA στην ελεύθερη πάλη καθώς και πολλοί αθλητές διακριθέντες του στίβου και της ιστιοπλοΐας ανάμεσα και οι 11 αθλητές του συλλόγου μας που έχουν καταξιωθεί πανελληνίως αλλά και διεθνώς.

Το ίδιο βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι σύλλογοι όπως του στίβου Λευκάδας, του μπάσκετ που είναι σε επίπεδο Α1, και ο ΕΥΚΛΕΑΣ, ο οποίος από το 2010 διακρίνεται στις υψηλότερες θέσεις.

Συγχαρητήρια στους 11 αθλητές μας για τις διακρίσεις τους τα έτη 2015 /2016/2017.

Σε αύτη την εκδήλωση παρευρέθηκαν  και βράβευσαν τους αθλητές ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Γαλιάτσατος, ο αντιπεριφερειάρχης κος Χαλικιάς, ο βουλευτής Λευκάδας κος Καββαδάς, ο δήμαρχος Λευκάδας κος Δρακονταειδής, ο δήμαρχος Μεγανησίου κος Δάγλας,  εκπρόσωποι της εκκλησίας, του δημοτικού συμβουλίου καθώς και του περιφερειακού συμβουλίου, του εμπορικού επιμελητηρίου Λευκάδας και ο σύμβουλος αθλητισμού του δήμου Λευκάδας κος Πολίτης Σπυρίδων.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής και συγκεκριμένα στην κα Kατωπόδη Λουκία καθώς και στο Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για την ατέρμονη προσπάθεια από το 2010 για να φτάσει ο σύλλογος μας τόσο ψηλά.

Οι βραβευθέντες αθλητές καθώς και 20 αθλητές του συλλόγου μας πραγματοποίησαν  μια μικρή επίδειξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μπροστά στο κοινό, δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *