Παγκόσμια Ημέρα Χορού – Εορτή Αγίας Μαύρας

Παγκόσμια Ημέρα Χορού – Εορτή Αγίας Μαύρας

          Κυριακή 29 – 4 – 2018! Ιδιαίτερες συγκινήσεις και επιτυχίες έχει να επιδείξει η σημερινή ημέρα για το Σύλλογό μας!

Αρχικά, ώρα 7.00 μ. μ. όπως, είχαμε ανακοινώσει, ο Ιερός Ναός Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας, (Άνω Ηλιούπολη, τέρμα λεωφ. 206) υποδέχτηκε την εικόνα του Συλλόγου μας, την Παναγία Φανερωμένη. Στην υποδοχή παραβρέθηκαν πολλά μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Γεωργάκη. Η Ιερά εικόνα έγινε δεκτή στο εκκλησίασμα με ιδιαίτερη κατάνυξη.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού – Εορτή Αγίας Μαύρας

Την ίδια ώρα στην πλατεία Κεραμικού,  υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, έγινε εκδήλωση στα πλαίσια της παγκόσμιας  ημέρας χορού με συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Σύλλογός μας είχε διπλή εκπροσώπηση τόσο από το χορευτικό τμήμα, όσο και από τη χορωδία του. Τα παραπάνω τμήματα συνοδευόμενα από μέλη του Δ. Σ. και υπό την έξοχη καθοδήγηση του δασκάλου – μαέστρου κ. Πέτρου Μήτσου πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού καθώς επίσης και θετικά σχόλια. Στην παράσταση πήρε μέρος και η μαντολινάτα του Συλλόγου, η οποία συνέβαλε ιδιαίτερα στην καλή εμφάνιση των ανωτέρω δρώμενων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού – Εορτή Αγίας Μαύρας

          Η σημερινή μέρα έδειξε την ιδιαίτερη δυναμική που αναπτύσσει ο Σύλλογος καθώς την ίδια στιγμή έδειξε δυναμικό παρόν τόσο στην Ηλιούπολη, όσο και στον Κεραμικό.

Ακολουθούν  σημαντικές εκδηλώσεις με σκοπό να προσφέρουν στα μέλη και στους φίλους    ψυχαγωγία, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων και έντονο λευκαδίτικο κλίμα.

Σας υπενθυμίζουμε την ημερήσια εκδρομή, Σάββατο 12 – 5 – 2018 σε Δελφούς και Αράχοβα. Υπενθυμίζουμε πόσο δεμένες είναι οι έννοιες Λευκάδα – Σικελιανός – Δελφοί.

Σας περιμένουμε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *