Διεθνές σεμινάριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από τον Ευκλέα

Διεθνές σεμινάριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από τον Ευκλέα

Tο ΔΣ του Ευκλέα Λευκάδας σας ενημερώνει ότι άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το Διεθνές σεμινάριο master class Ταεκβοντο διεξήχθη υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας  Ταεκβοντό & του Δήμου Λευκάδας και της περιφερειακής ενότητας , με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμέτοχες έφτασαν περίπου τις 90, με ηλικίες από 9 και άνω και με πράσινη ζώνη και άνω.

O ΕΥΚΛΕΑΣ έφτασε τις 40 αθλητικές συμμέτοχες, επίσης υπήρχαν συμμέτοχες  από πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα όπως Σπάρτη, Αθήνα, Πειραιάς, Δίστομο, Κεφαλονιά, Άρτα, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Καναλάκι, αλλά και από το εξωτερικό Αγγλία, Γερμανία και Αλβανία.

Στο  σεμινάριο δίδαξε ο γενικός γραμματέας ο grand master Trevor Nicholls, 9 dan και ο master Jogi Chang , 7 dan.

O Grand master Trevor Νicholls εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό επίπεδο των αθλητών αλλά και την αφοσίωση τους.

Το σεμινάρια ήταν διήμερο και πραγματοποιήθηκε την 16-17 /03/2018 στον χώρο του συλλόγου του Ευκλέα Λευκάδας καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας και στο 1ο γυμνάσιο λύκειο Λευκάδας το γεγονός αυτό ήταν μια πρόταση του διεθνούς εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιου στην ΕΛ.Ο.Α.Τ η οποία υλοποιήθηκε από τις επαφές του master Σολδάτου  Άγγελου καθώς με τον grand Μaster Trevor Nicholls έχει υπάρξει άριστη συνεργασία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Πρέβεζα το 2012.

H διδασκαλία αφορούσε θεμελιώδεις τεχνικές και εφαρμογή αυτών στην αυτοάμυνα καθώς και tull.

Aπο το συγκεκριμένο γεγονός οι αθλητές μας θα λάβουν πτυχία Μaster class και international instructor course.

Τέλος το σεμινάριο έκλεισε με το πιο ευχάριστο γεγονός την απονομή του 8oυ dan στο master Σολδάτο Άγγελο και έτσι επίσημα είναι ο πρώτος Μaster που φτάνει σε αυτόν το βαθμό στη δυτική Ελλάδα και αποτελεί μεγάλη τιμή που είναι κοντά μας και μας στηρίζει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στους γονείς.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους του δήμου Λευκάδας και της περιφερειακής ενότητας Λευκάδας  κ. πολίτη Σπυρίδων, Γκοκάκη Γρηγόριο, Μαγδαληνή Αραβανή για την τιμή που έκαναν στην να παραστούν.

Τέλος ευχαριστούμε το πνευματικό κέντρο Λευκάδας για τις καρέκλες που κάναμε χρήση καθώς και το Studio Photo και φωτογράφο της εκδήλωσης κ.Βλάχο Φοίβο για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *