Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έκοψε την πίτα του

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έκοψε την πίτα του

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Σάββατο 10/03/2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Πάνθεον» σε μια όμορφη και λιτή τελετή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λευκάδας κος Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Κων/νος Δρακονταειδής, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κος Πολίτης Σπυρίδων, εκπρόσωποι αθλητικών και άλλων συλλόγων, χορηγοί, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια γρήγορη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μέσα στο 2017, τιμήθηκαν οι χορηγοί των εκδηλώσεων του συλλόγου, οι αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο Γεωργιάννα Ιωακειμίδη και Κων/νος Φυτόπουλος καθώς και οι προπονητές τους Γιάννης Πολίτης, Ίκαρος Ζακυνθινός και Χρύσα Φραγκούλη.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου και Δήμαρχο Λευκάδας κο Δρακονταειδή Κων/νο για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου καθώς και στον Γιάννη Κατωπόδη για το επίτευγμα των  τερματισμών  σε 2 Half Ironman, 5 Ironman, 9 Μαραθώνιους και 18 Ημιμαραθώνιους από το 2012 μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *