Στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Εξάνθειας το χρυσό μετάλλιο για τα Κούλουμα!

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Εξάνθειας το χρυσό μετάλλιο για τα Κούλουμα!

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Εξάνθειας το χρυσό μετάλλιο για τα Κούλουμα!

Κρίνοντας απ΄ την φωτογραφία του μπουφέ και μόνο, ο καθένας θα απένειμε το χρυσό μετάλλιο στον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο των Εξανθειτών. Μπορεί βέβαια ο πλούτος των εδεσμάτων μόνο σε νηστεία να μην παραπέμπει, αλλά αυτό καθόλου δεν αναιρεί την προαναφερόμενη απονομή. Άλλωστε πάνε χρόνια από τότε που το έθιμο των Κούλουμων έχει εξελιχθεί περισσότερο σε έθιμο κραιπάλης παρά νηστείας, εξού και η αυξημένη κατανάλωση σε σόδες κάθε τέτοια μέρα. Μπράβο λοιπόν στους ανθρώπους του Συλλόγου και δυο φορές μπράβο στους φιλοπρόοδους Εξανθείτες που έχουν τέτοιο Σύλλογο.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο τύπου του Συλλόγου όπως δημοσιεύτηκε στο fbκαι οι φωτογραφίες της εκδήλωσης που προέρχονται κι αυτές απ΄ την ίδια ανάρτηση:

*****

Την Καθαρά Δευτέρα γιόρτασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εξάνθειας στο σπίτι του χωριού στην Εξάνθεια Λευκάδος με κέφι και ευχάριστη διάθεση.Η προσέλευση ηταν αρκετά μεγάλη και όλοι οι παρευρισκόμενοι αφού γεύτηκαν σαρακοστιανά εδέσματα γλέντησαν και διασκέδασαν χορεύοντας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλες τις γυναίκες του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς επίσης και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για την παραχώρηση της αίθουσας και πετρελαίου.Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: ΤΑΟΛ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΡΑΧΗ, ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, S/M PROTON, S/M ΚΟΨΙΔΑΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΙΝ(ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΑ), ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΞΑΝΘΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΖΑΡΑΤΑ(ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ), ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ “ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ”, S/M ΒΑΓΕΝΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ(ΝΥΔΡΙ).
Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον DJ Κώστα Πέππα που αφιλοκερδώς μας διασκέδασε.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή.
Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *