Πρόσκληση των Λευκαδίων σε Αποκριάτικη συνεστίαση στο Θησείο

Πρόσκληση των Λευκαδίων σε Αποκριάτικη συνεστίαση στο Θησείο

Η συνεστίαση οργανώνεται από τον Σύλλογο Λευκαδίων Αττικής “Η Αγία Μαύρα”

 

Αγαπητοί συμπατριώτες /σες καλησπέρα,

Στην ιστορική μουσική σκηνή Εννέα Όγδοα 9/8 στο Θησείο, επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων 49, σε μια «μποέμ» περιοχή, ο Σύλλογος μας ύστερα από πολλά χρόνια, θα διοργανώσει Αποκριάτικη Συνεστίαση το μεσημέρι της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ 11/02/2018, με πλούσιο μενού και κρασί απεριόριστο. Σας περιμένουμε για να περάσουμε παρέα μια όμορφη αποκριάτικη Κυριακή.  Ώρα προσέλευσης: 14:30. Για την πρόσβαση σας εξυπηρετεί και ο σταθμός του ηλεκτρικού “Θησείο”.

Πρόσκληση των Λευκαδίων σε Αποκριάτικη συνεστίαση στο Θησείο

 

Λίγα λόγια για τους συντελεστές της παράστασης.

 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, υπηρετεί με συνέπεια το καλό λαϊκό τραγούδι. Θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Ο Παναγιώτης Λάλεζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παραδοσιακό τραγούδι είναι η ψυχή του και οι ερμηνείες του στο δημοτικό τραγούδι αξεπέραστες. Στα εννέα όγδοα 9/8 ο Παναγιώτης Λάλεζας ο οποίος ξεχωρίζει για το βάθος της φωνής του και τις μεγάλες της δυνατότητες φέρνει τραγούδια και σκοπούς που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει, καθώς έχουν “περάσει μέσα μας” ως βίωμα.

 

Μαζί τους οι καλές ερμηνεύτριες Ειρήνη Διαλεχτή και Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας.

 

Για κρατήσεις θέσεων και προσκλήσεις, επικοινωνήστε έγκαιρα με:

  1. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΡΥΔΗ (Έφορος Δημοσίων Σχέσεων) ΚΙΝ. 6942-473623
  2. ΘΩΜΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ (Ταμίας) ΚΙΝ. 6978-996897

 

Τιμή πρόσκλησης 25€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *