Ο Αη-Βασίλης θα βολτάρει στην αγορά το Σάββατο

Ο Αη Βασίλης θα βολτάρει στην αγορά το Σάββατο

Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει στην Κεντρική Αγορά Λευκάδας το Σάββατο το πρωί!

Ο Αη Βασίλης θα βολτάρει στην αγορά το Σάββατο

To Lefko Χωριό του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην παραλία έχει ανοίξει τις πόρτες του με την εν πλω έλευση του Άγιου Βασίλη!

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών όμως,  παραμονές  Πρωτοχρονιάς  θα αφήσει για λίγο το θρόνο του στο Lefko Χωριό και θα ταξιδέψει μαζί με τους βοηθούς του, το Σάββατο το πρωί 30/12 στις 12:00,  στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, και θα συνοδεύεται από τα ξωτικά, τον Ρούντολφ, και τους άλλους Χριστουγεννιάτικους συμπρωταγωνιστές. Τα δώρα έχουν ήδη φορτωθεί στο έλκηθρο.

Γεμάτος καλοσύνη, αγάπη και ένα μεγάλο χαμόγελο θα μοιράσει πολλά παιχνίδια, γλυκά και χαρά στους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Το έλκηθρο θα έχει αφετηρία  τον Άγιο Μηνά, θα διασχίσει κατά μήκος την κεντρική αγορά   και θα επιστρέψει τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του, στο Lefko Χωριό στην παραλία Λευκάδας.

Ο Αη Βασίλης θα βολτάρει στην αγορά το Σάββατο

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30/12 μαζί με τα παιδιά σας,  σε αυτή την εστία γιορτινής διάθεσης και διασκέδασης, να αποχαιρετήσουμε μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε το ελπιδοφόρο 2018.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.