Προετοιμασία του FORUM με εντατικούς ρυθμούς

Προετοιμασία του Forum με εντατικούς ρυθμούς

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ που θα πραγματοποιηθεί από 10 – 12 Νοεμβρίου στους χώρους του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ όπου και τελεί υπό την αιγίδα του.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση με πολλές συμμετοχές αλλά και πολλούς καταξιωμένους ομιλητές από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων. Στόχος του είναι η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, εταιριών και παραγωγών της ευρύτερης περιοχής αλλά και η ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα σε μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε.
Σπουδαίες είναι οι συμμετοχές του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ & ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα πρωτογενούς τομέα αλλά και παροχής υπηρεσιών ενώ ξεχωρίζει η παρουσία για 3 ημέρες στην Λευκάδα εκπροσώπων πρεσβειών και εμπορικών ακολούθων που θα συζητήσουν , επισκεφτούν μονάδες και θα αναζητήσουν πεδία συνεργασίας.
Τέλος θα αναλυθούν περισσότερες από 10 θεματικές ενότητες με σημαντικότερες αυτές που αφορούν τις τουριστικές υποδομές και τους οδικούς άξονες αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων.
Η Λευκάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων για 3 ημέρες.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6906501886 & forumioniou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *