Τα τσικνίσματα στο Νυδρί

Από ήλιο κι από τσίκνα πήγαμε καλά…

Παρά την όμορφη ηλιόλουστη μέρα σήμερα στο Νυδρί, δεν ήταν πολύς ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Καρναβαλικής Επιτροπής να συμμετάσχει στο τσίκνισμα στην παραλία. Το πένθος που υπήρχε για τον θάνατο ενός συγχωριανού, του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα πριν το μεσημέρι, ανάγκασε την επιτροπή να μην γίνουν τα τσικνίσματα στην πλατεία της παραλίας, εκεί που γίνονταν κάθε χρόνο, αλλά να μεταφερθούν στην άκρη της παραλιακής ζώνης (προς το Περιγιάλι), ώστε ν΄απομακρυνθούν όσο ήταν δυνατόν από το σπίτι με το πένθος. Και πολύ καλά έκαναν βέβαια.

Το γλέντι μεταφέρθηκε …Βόρεια. Πιο πέρα κι απ΄τον “Φλοίσβο”!

Ο D J  επί τω έργω…

Κατά τα άλλα υπήρχε DJ, υπήρχε το κλασικό σουβλάκι και όσοι πήγαν έφαγαν, ήπιαν και αν ήθελαν χόρεψαν. Ο κόσμος όπως είπαμε μπορεί να ήταν λιγοστός, οι επίσημοι όμως είχαν σχεδόν πληρότητα. Έτσι εκτός απ΄τον αντιπεριφερειάρχη, παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Γ. Φίλιππας, ο εντεταλμένος στον πρώην δήμο Ελλομένου Β. Θερμός και ο πρόεδρος του Τ.Σ. Ποσειδώνας. Υπήρξε και μια μικρή ατραξιόν από κάποια μικρά κορίτσια της σχολής χορού που χόρεψαν όμορφα μπαλέτο.

Τα μικρά εντυπωσίασαν με το μπαλέτο…

Η ουρά στα σουβλάκια παρέμεινε πάντα υπολογίσιμη…

Κι εδώ είναι οι χορηγοί της εκδήλωσης…

Ελπίζοντας πως η συνέχεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Νυδρί θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο, να ευχηθούμε σ΄ όλους και του Χρόνου…

Και η θέα τριγύρω, πάντα εντυπωσιακή…

******

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *