Το Επιμελητήριο έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους χορηγούς του

Το Σάββατο 4-2-2017 το απόγευμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Επιμελητήριο Λευκάδας και βραβεύοντας ταυτόχρονα και τους χορηγούς της δράσης του κατά τις μέρες των γιορτών (Παγοδρόμιο, στολισμοί κ.λ.π.)

Ο πρόεδρος Σωτήρης Σκιαδαρέσης αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους μίλησε για τις δράσεις του φορέα κατά την χρονιά που πέρασε, επικεντρώνοντας  στις ενέργειες για αύξηση του τουρισμού (κυρίως για το κρουαζιερόπλοιο στο Νυδρί και την αύξηση των τσάρτερς στο Άκτιο).

Ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς που τον διαδέχτηκε στο βήμα, μίλησε περισσότερο σαν επιχειρηματία και λιγότερο έως καθόλου σαν βουλευτής, περιέργαψε το αρνητικό περιβάλλον που επικρατεί στη χώρα μας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές και για την κυβέρνηση.

Ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης που πήρε μετά το λόγο, μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου και δήλωσε πως δεν θα μιλήσει πολιτικά! Τελικά όμως δεν το απέφυγε απολύτως, αφού παραπονέθηκε πως δεν αναφέρθηκε (απ΄τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου) η συνδρομή του Δήμου σε κάποιες απ΄τις δράσεις του φορέα (π.χ. το παγοδρόμιο…)

Την πίτα ευλόγησε ο π. Παναγιώτης Ζαβιτσάνος συνεπικουρούμενος απ΄τον διάκο του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου βράβευσε τους 61 χορηγούς (όσα και τα χρόνια του), μεταξύ των οποίων υπήρξαν και δυο (μόνο) τοπικά Μ.Μ.Ε.!

Το FORTSALEFKADA.gr ήταν εκεί, όπως άλλωστε και σε κάθε εκδήλωση του συγκεκριμένου φορέα,  (χωρίς  βραβείο βέβαια, καθότι έχει και το κουσούρι της …κριτικής κάποιων επιλογών του προέδρου, βλέπετε…) και σας ενημερώνει:

Πλήθος οι χορηγοί, πλήθος και τα βραβεία! Βέβαια αρκετοί απ΄αυτούς έλλειπαν και δεν μας πληροφόρησαν ούτε γιατί, ούτε για την τύχη των βραβείων…

Αρκετοί ήταν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, οι οποίοι σχεδόν γέμισαν την αίθουσα. Βέβαια, θα μου πείτε,  οι επαγγελματίες είναι πολλές φορές περισσότεροι…

Ο πρόεδρος ενώ καλωσορίζει τους προσκεκλημένους,..

Τον διαδέχεται στο βήμα ο βουλευτής…

Τελευταίος ο αναπληρωτής δημάρχου αντιδήμαρχος…

Ο π. Παναγιώτης ευλογεί και σταυρώνει την πίτα…

Εδώ βλέπετε την πρώτη μόνο ομάδα των χορηγών. Έπονται και πολλοί άλλοι!

Κι εδώ ο βουλευτής βρήκε το δάσκαλό του! (Κυριολεκτικά όμως…)

*****

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *