γηρ.1

Την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της λειτουργίας του.

γηρ.2

     Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόφιλος, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους. Ιδιαιτέρως τόνισε την καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Ιεράς Μητροπόλεως για την πραγματοποίηση του έργου ανακαίνισης και επέκτασης του Γηροκομείου, ανακοινώνοντας ότι ήδη έχει υπογραφεί Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και του Γηροκομείου. Ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά για τις προσπάθειές τους στην πορεία ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ίδρυμα ο ιδιοκτήτης του κτήματος «Γαρδέλη» κ. Σπυρίδων Σκληρός και η κυρία Φωτεινή Στράτου – Κατσαούνη.

γηρ.3

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης ενώ βραβεύει την κα Φωτεινή Στράτου-Κατσαούνη

γηρ.4

   Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των 11.735,00 €.

Ευχαριστεί όσους εθελοντικά εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

Το «ΚΤΗΜΑ ΓΑΡΔΕΛΗ», την εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε., την κα ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΙΣΤΙΑ που τίμησε με το τραγούδι της την εκδήλωση, το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ της Ι. Μητροπόλεώς μας, την ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ που για τρίτη συνεχή χρονιά παρέχει κάθε τετράμηνο σημαντικές ποσότητες τροφίμων στο Ίδρυμα. Την Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την προβολή της εκδήλωσης. Το φωτογραφείο του κ. ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ που καλύπτει δωρεάν κάθε χρόνο φωτογραφικά την εκδήλωση. Την επιχείρηση «ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΕ» για την προσφορά αναψυκτικών. Τα αρτοποιεία «ΑΡΓΥΡΟΥ» και «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ». Το ζαχαροπλαστείο “IL SAPORΕ”. Τις κυρίες που έφτιαξαν τις πίτες και τις «ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ». Τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τις εταιρείες, τα φαρμακεία και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα τους: «ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ» ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΧΑΡ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ (ηλεκτρ. είδη) «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΑΦΟΙ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ βουλκανιζατέρ, ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ, “Μalphas steps” και «ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ» καταστήματα υποδημάτων, «ΜΠΑΖΑΡ», “La Finezza”, «ΜΙΚΥ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ «ΝΙΡΙΚΟΣ», «ΑΡΑΒΑΝΗ» και «ΣΑΝΤΑΣ» λευκά είδη, “noidinotte”, “Happy Feet”, “romeo + Juliet”, «ΟΣΤΡΙΑ», «μικρό», “butterfly”, «ΚΑΤΣΕΝΟΣ», ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Νυφικά-Βαπτιστικά», ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ (κρεοπωλείο), “HONTOS CENTER”, «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ», «ΑΙΣΘΗΣΗ», «ΑΖΑΛΕΑ», «ΕΑΡ» “La Primavera”, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΣ, «ΕΙΚΟΝΑ» Μ. Κρητικός, το βιβλιοπωλείο Ν. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ, “CLEN MART”, “NATURA” και τα φαρμακεία: ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΡΙΑΡΑ,ΑΛΕΞ. ΚΟΛΥΒΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΣΑ, ΧΑΡ. ΚΑΒΒΑΔΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΕΙΤΟΝΑ-ΒΕΡΥΚΕΙΟΥ, και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ. Επίσης τις: ΛΥΔΑ ΣΚΛΗΡΟΥ και ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ. Τέλος τα καταστήματα από το Νυδρί: «ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΑΖΗ» ηλεκτρικά, «ΣΚΕΡΤΣΟ», «ΜΑΤΙΝΑ», “PS”, «ΗΛΙΟΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣ», «ΕΜΠΟΡΟΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ», ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΛΗ κομμωτήριο, ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ, “Caramella”, ΑΡΜΑΤΑΣ, ΛΑΚΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ Σ.Μ., ΖΕΥΣ Σ.Μ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΑΖΗΣ Σ.Μ., ΚΟΜΙΝΑΤΟΣ (ΚΑΒΑ), ΘΩΜΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ (ΛΑΔΙ), ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΛΑΔΙ) ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Το Δ.Σ. του Οίκου Πρόνοιας της Ιεράς μας Μητροπόλεως ευχαριστεί όλους και εύχεται το 2017 να είναι ευλογημένο από το Θεό, γεμάτο υγεία και πρόοδο για τον καθένα προσωπικά. Καλή Χρονιά !