Η επετειακή γιορτή των 10 χρόνων της ΝΙΚΗΣ Λευκάδας

1dsc_0043

Πρώτα οι παίχτριες!  Άλωστε αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες της κάθε εποχής!

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδας γιόρτασε την Πέμπτη (5 Ιανουαρίου 2017) το βράδυ στο “Πάνθεον” τα δέκα χρόνια ζωής της. Δέκα χρόνια γεμάτα αγώνες (σε όλα τα επίπεδα) και μεγάλες επιτυχίες που οδήγησαν την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία. Και συνεχίζει με την ιστορική της πρόκριση (σε βάρος του Παναθηναϊκού παρακαλώ), στο Final four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, οι παίχτριες, η Διοίκηση και πολλοί Λευκαδίτες φίλοι της συναντήθηκαν στην μεγάλη επετειακή γιορτή των 10 χρόνων την Πέμπτη το βράδυ στο “Πάνθεον”, όπου βραβεύτηκαν άνθρωποι και φορείς που πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, διασκέδασαν και χόρεψαν στην ζωντανή μουσική της εκλεκτής ορχήστρας και απόλαυσαν ένα πλούσιο και γευστικό δείπνο.

Ευχόμαστε στην Νίκη να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και από μοναδική ομάδα μπάσκετ της επαρχίας που είναι σήμερα, να γίνει και η πρώτη και μοναδική επαρχιακή ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας κι ακόμη που θα διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

2dsc_0002

Αυτό είναι το σύνθημα της ομάδας. Κι απ΄ ότι φαίνεται, φέρνει αποτέλεσμα…

3dsc_0003

Με επτά πλακέτες τίμησε η Νίκη πρόσωπα και φορείς που της έχουν προσφέρει. Βραβεύτηκαν (οι ίδιοι ή δι΄ αντιπροσώπου): Πρώτος ο βουλευτής (και διοικητικός μπασκετάνθρωπος της Λευκάδας) κ. Θανάσης Καββαδάς, και ακολούθησαν ο Δήμος Λευκάδας (διαχρονικά της δεκαετίας), Θωμάς Ζαβιτσάνος, Πέτρος Ματαράγκας, Ελένη-Αφροδίτη Σιονακίδου, Ουρανία Κατωπόδη και Βαρβάρα Μάλιου.

4dsc_0062

Ένα βίντεο παραγωγής του προπονητή Ν. Δουβίτσα, θύμισε στιγμιότυπα της ένδοξης πορείας της ομάδας…

5dsc_0231

Κεφάτη και ποιοτική η ορχήστρα, ικανοποίησε όλα τα γούστα των χορευτών…

6dsc_0206

Μια ξεχωριστή όσο και συμβολική φωτογραφία: Η πρόεδρος Αγνή Κρητικού με τον βουλευτή Θανάση Καββαδά…

7dsc_0250

Είπαμε: Απ΄ τις παίχτριες ξεκινούν και στις παίχτριες τελειώνουν οι ομάδες. Εδώ οι μπασκετμπωλίστριες της Νίκης με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας κας Κάτσενου, σε μια πόζα καληνύχτας λίγο πριν αποχωρήσουν…

*******

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *