Τα παιδιά έτρεξαν για την μικρή Παναγιώτα

%ce%b3%cf%83-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%b7

KidsSanta Run: Τα παιδιά έτρεξαν για τη μικρή Παναγιώτα

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι μικροί δρομείς και οι συνοδοί τους που συμμετείχαν στο Kids’ Santa Run, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την άπλετη και ανιδιοτελή παροχή στήριξης και βοήθειας όπου  και όταν χρειαστεί, ο καθένας με τον τρόπο του..

Περίπου 400 μικροί και μεγάλοι δρομείς δήλωσαν συμμετοχή, 238 έτρεξαν ή συνόδευσαν τα παιδιά τους, περισσότερα από 1000 ευρώ έχουν μαζευτεί (ακόμη μαζεύονται) και το σημαντικότερο: από το περίσσευμα ανθρωπιάς των μικρών μαθητών και αθλητών, αλλά και των γονιών τους.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά:

– το βασικό χορηγό της εκδήλωσης, ΚΔΑΠ Morfosi, που αναλαμβάνοντας το κόστος, συνέβαλε στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του παιδιού,

-τα ζαχαροπλαστεία Σταύρακας για τα νερά, τους χυμούς και τα κεράσματα,

-τους εθελοντές που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στην ασφάλιση της διαδρομής και όχι μόνο,

-το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας και τη Δημοτική Αστυνομία που αστυνόμευσαν  το χώρο,

-τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Λευκάδας που στήριξαν τον αγώνα,

-τη Δόξα Λευκάδας, που πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη ομαδική εγγραφή, τα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για την μαζική παρουσία τους, το Δημοτικό σχολείο Βασιλικής, που τα παιδιά του δήλωσαν συμμετοχή απλά για να βοηθήσουν, τον Τηλυκράτη, τον Πανλευκάδιο, το Φίλανδρο και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ που συμμετείχαν συμβολικά σε αυτή τη γιορτή αγάπης,

-το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας για την παραχώρηση της αίθουσας προπονήσεων, όπου έγινε και η παραλαβή των σκούφων,

-το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Λευκάδας για την  ηχητική εγκατάσταση,

-και τέλος όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που έτρεξαν ή περπάτησαν αυτή την οικεία διαδρομή  όπου, εκτός από την οικονομική προσφορά τους, έστειλαν ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στο κοριτσάκι και την οικογένειά του που δοκιμάζεται.

Κλείνουμε με μια υπόσχεση και μια ευχή: του χρόνου το Santa Run δεν θα είναι μόνο με σκουφιά και δεν θα είναι μόνο για μικρούς. Ευχόμαστε να έχουμε τη μικρή Παναγιώτα με τους γονείς της, χαρούμενη ανάμεσά μας να απολαμβάνει τον αγώνα-γιορτή, που δεν θα γίνεται πια για αυτή αλλά για κάποιους άλλους που θα το έχουν πλέον αυτοί ανάγκη.

*Η ιδέα της δωρεάν βόλτας στο παγοδρόμιο ως βραβείο στους πέντε πρώτους, ήταν μια αυθόρμητη πρωτοβουλία των υπεύθυνων του παγοδρομίου, που βεβαίως κι έγινε με καλή πρόθεση, όμως σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχει πρώτος ή πέντε πρώτοι γιατί όλοι είναι πρώτοι..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *