Το Επιμελητήριο για τα εγκαίνια του παγοδρομίου

%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bb

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια παγοδρομίου   Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα τα επίσημα εγκαίνια του παγοδρομίου που στήθηκε για πρώτη φορά στην Κεντρική πλατεία της Λευκάδας.  Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε η πλατεία γέμισε κόσμο, χαμόγελα, και χαρούμενες παιδικές φωνές! Για τους μικρούς μας φίλους το Επιμελητήριο Λευκάδας είχε διοργανώσει πολλές εκπλήξεις.  Άγιο Βασίλη, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, face painting, μπαλόνια και πολλά δώρα!

Στη σκηνή ανέβηκε η λαμπερή Shaya με τους μουσικούς της και έδωσε τον ρυθμό στην ξέφρενη διασκέδαση.

Η διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ. Το παγοδρόμιο θα βρίσκεται στο νησί μας μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου και σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους!

Στην εκδήλωση επίσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη μικρή Παναγιώτα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τη διοργάνωση αυτή, κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου Λευκάδας είναι να «ζωντανέψει» η πόλη, να βοηθηθούν οι τοπικοί επαγγελματίες και να ενισχυθεί η οικονομία του νησιού μας. Το Επιμελητήριο στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις,  αποσκοπεί να ξοδεύονται εδώ τα χρήματά μας  και να έρθουν επισκέπτες-τουρίστες ακόμη και τα Χριστούγεννα στη Λευκάδα!

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ευχαριστεί θερμά  όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του. Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της χθεσινής βραδιάς  και όλες τις επιχειρήσεις-χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά το Επιμελητήριο.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

 

Ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή

του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *